Followers

Monday, June 14, 2010

Tukar Template...

Dari pagi tadi tangan gatal no dok godek2 nak tukar template...
tapi semuanyer tak berhasil...menyakitkan mata...
yang asal jugak mama berkenan...
mama kalo leh nak carik template yang sidebar nyer ada kat belah kiri & kanan..
any idea???
hye...dah habis semua template mama try...tak de yang kenan...
la ni mama dah mula migrain...ntah nape lak tetibe jerk...
ari ni memang bad mood la...esok papa cuti...
mama tak leh cuti sebab kat HR la ni tinggal mama sowang2 jerk...
yang len cuti...hu...hu...boring nyer....

12 comments:

[-suziey-] said...

huhu kt xberkesempatan nk godek lg..mlm2 dh mls nk o9..berat je mata..ekeek:D

Ena said...

alahai..

sama gak la ngan akak nie.. dah banyak kali tukar tapi tetap yg nie juga kekal..

♥MAMA♥ said...

hihii rajin tul anje ni nk godek2 tu,caiyok caiyokk ;-) tu la,k.da pun suke bile sidebar ada kiri kanan,senang nk separatekn bhgn masing2 kn,tp tu la k.da pun dh lupa mana k.da ambik utk blog k.da tu,masa tu mcm anje la,k.da dok godek2 sana sini terjumpa website tu tp lupa plak kat ne..sbb 1st dulu kn k.da pakai layout yg biasa2 aje,layout yg skang ni k.da suke skit,hihii (suke skitt???maknanya ada ati nk tukar template lg ke mama sara ni?hihiii) anje try google la,k.da pun dh lupa web apa tp masa tu yg layout sblom blogspot tukar design baru ni..

Ain said...

tak leh nak suggest sbb ain sendiri pun tak tahu....

huhuhu....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

la anjer.....cuba test tool blogspot terbaru..DESIGN..kat situ kita boleh tambah kita punya sidebar..nak kiri and kanan, nak dua2 kanan2..nak dua2 kiri...pun boleh..try ler.....background jangan tukar..just tambah side bar jer....

Wansteddy Tales said...

saya pulak bila godek2 asyik hang je. pastu da malas godek saya amik je mana yang dan pastu save. cun xcun gasaklah. hasilnya.... mmg xbest. tgk la kat wansteddy studio tu. kat situ nak hentam kromo pn xkisah sbb xde gadget sngt hahaha

mommyYen said...

hai anje..
cuba la godek lagi,nanti nanti ada juga yg bkenan dhati..hihi..

kakyong said...

dah tgk kat sini
http://btemplates.com/

mama rifQy said...

same la ngan sy!
sgt la duk cari template yg 3 column kiri kanan!

Ummi Hanie said...

try ler btemplates.com

cantik2 situ..bykkk pilihann...

tp sebenanye bagus jugak entry belah kiri sbb page load plg lambat ke kanan..kiri dulu..just my opinion :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

guna je blogger punye

draft.blogger.com

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

gud luck!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.