Followers

Tuesday, June 29, 2010

Weekend Kami Ke PD - Part 1

Kami pi mana weekend ari tu???
mula2 papa plan nak pi Zoo Negara...
tiba2 last minit terpaksa dibatalkan then akhirnyer kami menuju ke PD...
saje jenjalan bawak anak dara ni dgn wan & tok wannyer...
sambil2 kami pi tengok rumah yang kami sewakan kat Telok Kemang...
balqis la paling suka sekali time ni....sonot dapat tengok kuda....
mama soh naik tak mau...balqis kata kuda "busuk"...hu..hu...ade ke patut...sian kuda tu...

Ni kete kuda yang ada kat situ RM25 sekali naik pusing satu palyground tu...kata adeq ipar mama mahal...kalo Kat Taman Tasik Titiwangsa murah jerk...RM3 sekepala...tapi kami tak naik pun sebab balqis tak mau...jom layan aksi balqis plak....suka mama tengok balqis pakai topi...

siap possing bagai lagi...anak dara mama ni memang suka possing...tapi ikut mood la...
kalo time tak nak tu suruh macam mana pun tak mau jugak
aksi malu sebab semua orang pandang mama snap pic balqis
aksi ayu2 ala2 manja gitu...
ada banyak gambo yang mama snap...ikutkan nak upload semua
tapi banyak bebeno la...nanti mama pilih gambo2 yang best untuk upload...
ada macam nyonya nak kutib kobis tak???hu...hu....
sempat lagik kami membeli topi satu sorang...papa je tak beli topi koboi tu...
spare untuk pi Cherating July ni nanti...

hu...hu...dah tak sabo nak pi ni...sebab papa kata ada SUPRISE....
ape dia ek...papa suka no wat suprise...

  • p/s nantikan episod seterusnyer k

34 comments:

zue @ annaleeya said...

tomei balqis pakai topi tuh... beli utk bwk ke cherating yer???

dtg cherating nnti, hello2 tau anje... heheh!!

Hezesuze said...

wah beshnye holiday kt PD...Balqis sgt tomei....cute

mummy_ayu said...

so sweet balqis posing..
wah ada suprise kat cherating..suspen tu..

LYaFRINA said...

woowwww.. tomeinya aqish.. mcm model dah ni.. ada bakat ni..

anje..
mahalnya kete kuda tu.. smpai rm25..kat batu buruk..dewasa just rm5.. kanak2 FOC...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comelnya dia bergaya dengan topi.ala-ala model gitu :)

my.mastura said...

amboi!! kemain lg anak dara tu posing dgn topi...

Ena said...

alahai.. comei sungguh la dak aqish nie.. malau2 je kan muka nya tu.. tak macam anak dara akak tu.. adeihhhh!!

surprise? wahhhhhhhhhh.. syoknyerrr... akak suka la ngan surprise.. heheh.. apa la tu kan.. :)

mama_auni said...

pandainyer aqish posing..huhu

smms said...

ala tomei geram nya anak dara ni .. pndai posing betoi posing !

aqish anty nak pnjm topi leh nak bagi qk posing lak ..

lily azliyana @ mama zara said...

sweetnye balqis bergaya ngan topi tuh..klu Zara jgn haraplan nak pakai..huhuhuh

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak zue: yup dah siap salin no tepon akk zeu kat tepon kiter tau...nanti kiter bagitau k roger2

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak heze: tq kak...anak dara suka bergaya gitu

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lya: model cilik...memang mahal lya sib baik balqis tak beriya2 nak naik kalo tak lebur duit...hu...hu

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : ntah ape la plan papa tu...dup dap dup dap gak

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to eliss: tq dear...anak dara ni sebenarnyer susah bebeno nak soh pakai topi...tapi topi haq ni dia suka bebeno la pulak

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mas: yup kemain lagik...soh posing sikit bukan main lagik dia possing

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak ena: tq kak...nak jadi model cilik ni...hu...hu...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mama auni: tq dear

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to smms: nak pinjam leh je auntie...nanti leh la balqis kawan dgn adeq QK

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lily : kalo diikutkan balqis pun tak suka...tapi tetiba je suka la pulak

Adlina Husaini said...

makin besar makin cun anak dara awak yang ^_^

Fieza79 said...

tomey tol anak dara ni..pandai posing lg tu...

best la bekelah kat PD ekk...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..comeinyer dia..pandai btul Balqis ni berposing.. ;)

ummumishkah said...

pinjam topi buleh? :P

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang dah gaya model cilik ni balqish..pandai betul posing...

Izan Ishak said...

seronoknya balqis pi pd~
klakar je dia cakap kuda busuk...hehehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to adlina: tq dear...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to fieza: tq dear...mengisi masa hujung minggu

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lily : tq dear

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ummumiskah: leh je auntie..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu: sama cam aleesya kan...kalo digabung ni pasti meletup punyer

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to izan: balqis ni pembersih sikit...aktiviti weekend

nza said...

mahainya naik kereta kuda...mcm tmbang nk naik flight lak...hi.hi.hi...

pndai Balqis posing....

Ain said...

bestnya bila anak2 suka posing....

kalau sarah takdenya dia nak layan...

huhuhu...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.