Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Friday, July 9, 2010

***Ade-Ade Je Koje Anak Dara Ni***

Aktiviti anak dara ni dalam kete....
ada aje benda alah yang leh di wat permainan...
yang paling balqis suka main kat dalam kete
smart tag papa ni...
tiap2 kali biler nak lalu tol NPE, balqis la yang paling sibuk
sekali nak angkat Smart tag tu time kat palang tol tu..
papa tak lekat smart tag tu kat cermin kete sebab takut kena curi...

sibuk dok tekan2 kuar kata2...suka no...nak2nyer kalo tetiba berbunyi plak
bunyi ape???bunyi bateri nyer dah nak kong kali kong...

nak check baki la tu, dah selalu tengok papa check baki...
haq ni yang tak boley blah k...dikuarkan nyer card touch n go tu
pastu tengok la ape koje dia buatnyer plak...
ha...pandai memandai2 tak anak dara ni...
pi letak kad Alliance Bank papa plak...
pastu dah sampai kat tol leh tak nak punch je pakai kad bank tu...
nak check baki dulu...***mana leh kuar baki sayang...tu kad lain la***
hye...ade2 aje la yang dibuat anak dara ni..
terhibur melayan kerenah nya...
sebelum ni kami naik motor je pi keje...
tapi since balqis dah tak dok kat Taska sejarah silam tu...
kami pi keje naik kete, balqis tinggal dengan pengasuh Ayep anak kepada Mamalieyna...
balqis so Happy now dengan pengasuh baru nyer...
baru tak baru la dah hampir 3 bulan mereka bersama...

  • p/s nak pi bercuti esok...tapi barang tak kemas lagik ni...ape citer...

18 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

nieda said...

budak zaman skrg suka main gadjet canggih2..hehe, tak mcm kita dulu..pegang komputer pun takut.

hajarus said...

betul la anje memang bestkan biler dok layan peel budak2 ni...

selamat bercuti2 yer... ;d

Farra Dhelina said...

leka kan melayan kerenah ank2 ni.. haishh.. ;)

hpy holiday!!

Intan Inn said...

samalah ngan anak inn..suka sgt main smart tag tue...hehhe... skrg dah pandai bg duit pulak...hehehe

Ena said...

ehehhe..

main je tak pe la.. tapi jgn sampai rosak sudah la kan.. heheh..

emma said...

inilah di namakan anak IT... hehehe..cerdik

[-suziey-] said...

hahhahha adei...siap tukar ngn kad bank..ekkek:p
eh kita sama la..bila cek baki je bunyi..sbb bateri kong..hahahahaha:p

bdk2 mgm suka main menatang ni la kan:p

alhamdulillah balqis bahagia ngn pengasuh tu..xla mamanya pening..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to nieda: tol tu...la ni tecik2 lagi dah ada hanset kan

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to hajar: tq dear...dah tak sabo nak pi ni

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to farra: yup suka2 tq dear

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to intan : wah lagik advance tu...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ena: pernah rosak...tapi sib baik papa pandai repair...hu..hu...kalo tak melayang duit

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to emma: ye...tak sama cam kanak2 zaman dulu2 kan

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey: samalah ek...tak ganti2 bateri...sib baik masa nak punch tu lepas...kalo tak kena patah balik mau la kena marah dgn orang belakang plak

Intan Inn said...

anak yg no2 kalau nk sampai dkt tol nk bg kat ayah dia duit...tmesti ambik walhal bkn ader duit action jer..erm kalau tak amik dia majuk...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

budak bijak memang ader akal jer nak main apa2 sekitarnya...smart girl balqish ni

~~*Lady Salwa*~~ said...

Pandai dia ye, nak check baki duit papanya ye... hehe, sabo je la...

tu la kan, kadang2 tu macam ajaib je minda budak2 ni. Pandai je diaorang reka2...

Seronok layan karenah anak yang macam2 nih...

mamamiera said...

wakakaka.. kad bank mane leh masuk dlm smart tag tu aqish.. mcm mcm peel ank dara ni ye.. yg penting aqish sihat sihat je key.. =D

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.