Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Wednesday, July 21, 2010

.: Air Terjun Hutan Lipur Lentang :.

Ok ni entry 2nd terakhir sebelum entry terakhir menjelma..
tq to SUE a.k.a Mama Maryam & ejamaria sebab ingatkan nama Air Terjun ni...
nama nyer Air Terjun Lepur Lentang...
ni time kami nak balik sempat lagik singgah ke
Air Terjun yang nyaman tapi sunyi sepi...
ada tak yang heran nape balqis pakai baju lain plak???
walhal mula2 tadi time on the way balqis pakai baju warna hijau
alih2 sampai kat Air Terjun ni baju warna oren plak...

mama suka pic ni...berlatar belakangkan air terjun...

anak dara yang suka berpossing...
dengan topi barunyer....
ada ala2 koboi tak???
dan lagik...jangan jemu k
lagik...perasan tak muka balqis dah gelap sikit dek kerana mandi kat Gambang ari tu
nanti putih balik tak?
suka muncung itu...
yang ni paling suka...mama memang suka baju belang2 that why baju balqis banyak yang belang2
with papa..kami tak mandi pun sebab tak de orang so takut la nak mandi
cuma singgah kejap je menikmati keindahan alam...
balqis takut sangat biler mama nak soh mandi...
almaklumlah fobia mandi kat Gambang ari tu
ada ombak tiruan...he...he....

maka tamatlah sudah cerita cuti2 Malaysia kami sekuarga...satu kepuasan yang tidak dapat digambarkan...sonot bangat & penat yang berbaloi2...
  • p/s tengah pikir nak wat contest ape ni ek...any idea??

34 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

iem said...

anje,air terjun ni kt ner yek..cam best je

ejaMaria said...

la... nape tak mandi... best mandi tpt ni - sejuk... klu hujung minggu penuh...

atty's said...

dulu masa sekolah kty ngn geng penah mandi manda kt hutan lipur lentang nie..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to iem : kat hutan lipur lentang kat pahang

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ejamaria: tak de orang la...husband tak kasik mandi sebab sunyi jek

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to atty : ye ker kak...mesti best kan air sejuk2

Ain said...

banyaknya tempat anje singgah....

berbaloi-baloi datang pantai timur kan....

ruginya tak mandi air terjun....

mesti best...hehehe

Momma Mia said...

Wah sronok tengok percutian Anje kali nih. And org paling2 hapy mesti Aqish. tgk dr aksi posing dia dah tau...

Ena said...

syoknyerrrrrrrrrrr...

bila la dapat p sane tu agaknye..

comei sungguh la aqish bergaya.. pandai. ;D

Intan Inn said...

erm mcm best jer air terjun ni..intan mmg suka kalau bawak hanak2 mandi air terjun...hehehe..sukalah tgk aksi comel balqis...kalau dapat jumpa saya nak jer peluk dia..hehehe comel sgt...

mamamiera said...

eishh mane de jemu tgk aqish..
suke lg adela... suma picca comey belaka.. bleh gak wat contest stylo with cap, contest baju belang,contest mandi manda tp mesti kat luar bkn kat umh..

Hezesuze said...

amboiii posing sakan anak dara uols ek..mane gambo mandi manda??? huhu

mamalieyna said...

makin cun posing2 kak Qis ni..hehe..sweet, cute jer...syoknye kalau dpt mandi! ^_^

smms said...

geram kat aqish tu pandai gile posing ..msuk contest pasti menang tu .

Farra Dhelina said...

ee bila tgok balqis kan, rasa, cepat lah qaseh besar mcm ni, tak sabar nk tgok dia membesar.

mmg pndai balqis bgambar!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aikkk posing jer??? tak mandi ke???

~Siti Hajar~ said...

sakan berposing kakak Balqis ni, mcm2 aksi, leh jd model nih..

lor..nape xmandi, org xde la best, takut eh? hehehe

lily azliyana @ mama zara said...

suka tgk gmbar2 balqis ni..dhlah pndai posing, background pon cantiknye menghijau..hope one day Zara pon pndailah posing2 cm balqis nih..ehehehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tp ain : yup berbaloi2 gitu...yang penting puas berjalan

mummy_ayu said...

comelya anak dara tu..bukan main lagi dia posing posing..suka tgk gelagat & aksi dia...

[-suziey-] said...

eh teringt dulu kecik2 suka mandi kt hutan lipur lintang ni..anje xmandi ke?

waaaa dpt rasa ni keseronokannya..hheh..

amboih byk btl koleksi topi balqis yek..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to alin ;tol tu alin balqis la yang aoling happy sekali

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ena: ape lagik jom la pi...tq dear

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to intan: terharunyer...sayagnyer kami tak mandi sebab hubby tak kasi la

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak zai: dah pilih 2 & 3 tajuk nanti kita umumkan k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak heze: ala kak tak mandi la sebab sunyi tak de orang

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak ina : memang syok dgn air yang sejuk tapi tak berpeluang

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to smms: ye ke tq dear

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to farra: tak lama lagik leh la ajo qaseh plak kan...mesti cute punyer dah la qaseh macam anak jepun geram kita tengok

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : tam mandi la...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak siti hajar: tq kak, ala tak brkesempatan la...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lily : yup hope zara pun leh jadi model possing pas ni k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey : anak dara ni memang suka bergaya..dulu tak mau langsung pakai la ni baru nak

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : tq dear...kita pun suka tengok gelagat iris

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.