Followers

Wednesday, July 7, 2010

***Alhamdulillah Dapat Tender Lagi - NUFFNANG***

Alhamdulillah...masuk2 je opis terus je check akaun Nuff...
syukur rezeki bertambah...mama dapat lagi TENDER Buffered Earning (tender ker???hu..hu..)
dari Nuffnang....sebelum ni satu jerk...now Nuffnang tambah lagik satu...
dah yang gumbiranyer tu....tak pernah pun sebelum ni BE mama mencapai RM55.25
untuk satu iklan tu...tetapi akhirnyer dapat juga mama merasa satu iklan
Nuffnang yang jumlah terkumpulnyer RM55.25
sebab selalunyer satu iklan Nuffnang kat blog mama hanya berjaya mencapai
purata dalam RM20.00 ++ je...then jumlah berkenaan akan di transfer ke Metered Earning
alhamdulillah semua ni berkat dari kengkawan yang selalu jengah ke blog mama...
ari tu mama plan nak cash out duit Nuffnang mama tu sebelum pi bercuti
tapi nampaknyer tak kesampaian...sebabnyer mama nak kumpul
sampai RM500 baru nak cash out...tinggal beberapa RM je lagik...
harus digandakan usaha lagik....
terima kasih tak terhingga untuk kengkawan yang setia mengunjungi blog mama ni..
walaupun kengkadang tu mama lambat update...
semoga dengan rezeki dari Nuffnang ni mama akan buat Contest lagik
untuk kengkawan blogger yang disayangi semua...
dan diharapkan Akaun Nuffnang kengkawan pun Success jugak k...
sama2 lah kita update blog & menmbahkan lagik akaun Nuffnang...
  • p/s entry ni tiada berunsur RIAK k...just nak share kegumbiraan dgn kengkawan je...AWAS Cik ANON

46 comments:

Izan Ishak said...

tahniah anje! satu BE je dapat terkumpul 55++... izan punya still ciput, nak kena BW banyak2 nih~

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

rezeki tu, Alhamdulillah..
mmm, mommies blum pernah dpt lagik, huhuhuhu.. =(

zue @ annaleeya said...

best tuh.... akak nih nak kumpul 50 hengget pon susah... huhu!!

Kancilbiru said...

wow banyak tu..alhamdulillah rezeki..

LYaFRINA said...

anje.. bg la petua sikit nk upkan acc nuff.. : )

LYaFRINA said...

woww..bestnya.. bblog ni mmg myeronokkan. blh tmbah pndapatan// xsia2...

nmpaknya byk mde kna blajar dr anje ni.. byknya dpt duit nuff...

Rizziela said...

Macam mana nak dapat duit nuffnang ni..x pernah dapat pun...

mummy_ayu said...

bestnye..mcm ne nak dpt Tender Buffered Earning tu?...ayu pun baru seciput...tapi alhamdulilah jugak..

atty's said...

murah rezeki anje..teruskan usaha..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to izan: alhamdulillah berkat kengkawan semu agak...kalo tak de yang berkunjung tak dapat pun banyak tu...tq k..tingkatkan usaha k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to leila: tak pe usaha lagik tau...InsyaAllah akan beroleh juga BE tu k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kancil biru: alhamdulillah...tapitak la se teror red mummy...kita blogger biasa2 je...dapat banyak tu pun dah seribu rahmat

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak zue: tak pe kak gandakan usaha lagik k...pasni leh la masyuk

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lya: nanti kiter bagi petua & tip2 k...blog lya pun banyak per iklan nuff...moga murah rezeki k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mummy ayu: nak dapat BE tu ada caranyer...nanti kiter citer k...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to rizziela: tak pe nanti kiter ajar k...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak atty" tq kak...akak punyer mesti lagi banyak kan...

Farra Dhelina said...

best2! taniah!!

Ibu Mifzal Arsyad said...

tahniah....sukanya...best kan kalu dpt BE..tambah yg banyak earning cam tuh

maslinamansor said...

confession to made:
Sampai sekarang still tak tau apa tue ME.. BE dan bagaimana boleh dapat... hehehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to farra: tq dear

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ibu mifzal: yup...mesti suka kan...rezeki...tq dear

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mas: tak pe nanti kiter bagi sedikit peneranagn k...

juelee said...

meh tolong klik lg.. hehr

myda said...

alhamdulillah..
leh la g shopping en..

Softtouch [Hanim] said...

tahniah mama..rezeki mama n aqish..sy pun xmerasa lg BE tu..

fieza said...

Wah bestnye anje..fiza ni nak dapat 50 hinggit pun susah..may tak serajin anjer kot banyak kawan kan

hajarus said...

wow bestnyer anje... hajar nak sampai 50hengget pun xsampai2 ni... ni kan rm500 cam anje... alamat bermimpi jer la nampaknyer... hehehe...

mamalieyna said...

bestnyeeee...kak eina nye bahagi sepuluh dr anje.. =P..moga terus success je, leh aa blanje2 ngn anjurkan contest ^_^

Nia said...

aik, ada cik anon jeles ke? takpe la, rezeki Allah nak bagi ni, tak elok la jeles2 ni.

Peranakan Jatuh?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

banyaknya..satu BE jumlah terkumpul RM55++...ayu paling banyak pun RM20 JER...tu pun sekali jer pernah dapat ..hehehe..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to juelee: dear, jangan banyak kali klik2 k...salah di sisi undang2 nuffnang k...bio klik2 berdasarkan minat je k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to myda: hu...hu...tol tu dah cash out nanti leh la pi nyoping

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to hanim: tq dear, tak pe usaha lagik k...kena rajin update blog baru dapat BE tu k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to fieza: tq dear...berkat kengkawan selalu jengah blog jugak...tq pada semua k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to nia: biasa lamesti ada je yang jeles...tak pe...rezeki masing2 kan

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak ina: tak pe lepas ni gandakan usaha lagik k...cayok2

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to hajar: mana tau mimpi menjadi kenyataan...cayok2 k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : takat ni kiter pernah dapat 2 kali BE sampai mencecah RM50 lebey tu...happy giler...bukan senang kan nak pastikan iklan tu statik je kat situ kan...hu..hu...cayok2 k

MaMa3H said...

tahniah yer...bilalah nak dpt macam tu...

Elyn said...

alhamdulillahhh rezekiiii heheh

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mama3H: tak pe gandakan usaha untuk mencapai tahap ni k..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to elyn: tq dear

[-suziey-] said...

weeee alhamdulillah rezeki tu anje...good..abaikan je anon2 yg jeles tu:) rezeki masing3 la..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey: tol tu suziey...suziey nyer dah claim ke...tak salah kiter amaun kiter berdua ari tu lebih kurang je kan

eima said...

jengah la blog ai plak ... hahaha ...

ok la rezki nama nye tuh .. bkn senang nk dpt rezki cam nih .. kena berusaha lebih + rajin .. betui tak anje ??

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.