Followers

Friday, July 23, 2010

.: Balqis Top 6 ~ Baby With T.O.Y.S :.

Wah tak sangka balqis masuk top 6
peserta yang bertanding semua hebat2 belaka...
tahniah mama ucapkan pada semua yang terpilih ke peringkat TOP 6

Gambo balqis yang mama pertaruhkan yang telah diubah suai last minit...
gambo dipetik time kami bercuti ke Gambang & Cherating ari tu...

yey akhirnyer balqis berjaya jugak untuk merebut Grand Prizes yang dipertaruhkan oleh suziey.com & yang disponser oleh malinasiam.com...

pewit...cayalah anak mama...walaupun TOP 6 je mama gumbira enjoy contest k...so nak ucap tahniah jugak untuk Kak Da & Farra & Suzi untuk anak2 mereka Mirza & Sara & Arif & yang lain juga...berapa kali & da...TQ untuk juri yang memilih jugak k....

untuk senarai penuh TOP 6 jom la kita ramai klik link kat bawah ni k

10 comments:

Iela Fazielah said...

tahniah... mmg comey pun balqis dgn kete mainan tu..

anje.. jom la join contest ila ye.. xde adik pun leh join.. http://mamailahfazilah.blogspot.com/2010/07/contest-giveaway-saya-sayang-adik.html

Fieza79 said...

tahniah..! Balqis mmg sll jadi pilihan juri.hehee..

@>--ummi zahra--<@ said...

tahniah balqis..mudah2an menang..

[-suziey-] said...

tahnaih balqis..hiks..ank cino ni pasti mnjadi pilihan pnya..comey..good luck utk 1st prize ok..hehe..berdebar gk ni..lg 3 juries xkasi result nih...

mamalieyna said...

kak qish mmg tomei..! tahniah yee...waa leh rebut grand prize tuuu..syok tuuu...! ^_^

zue @ annaleeya said...

thniah balqis... haah betul ckp suziey... balqis chinese look kan???

tetiba INSANG hati aunty berkenan nak chop wat menantu.. hahaha!!!

Farra Dhelina said...

taniah balqis!!!

mama zharfan said...

congrats dear!

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

mmg layar tuk ke top 6..aqish ni kalau bab posing mmg no.1 hehehe pandai tul dia bergaya depan camera..gud luck balqis !!!

emma said...

tahniah balqis.. kalau la auntie ade anak boy, mmg auntie chop balqis jd menantu jer..hehehe so cute..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.