Followers

Monday, July 26, 2010

.: Balqis ~ New House & Our Weekend :.

Rumah baru Balqis???yup tapi rumah untuk balqis la bukan untuk kami sekuarga
jom kiter layan ape citernyer k

ni rumah contoh je bagi gempaq sikit...
bukan rumah baru kami k...ni rumah idaman jek..

jom tengok rumah baru balqis

tada...ni la rumah anak dara mama tu....sebelum ni balqis dok sibuk main pondok2 pakai payungnyer sampai naik bengkok so...dek kerana sayangkan anaknyer maka papa pun ajak mama pi beli Play tent untuk balqis...
bukan main gembira lagik masa papa belikan tu...
cantik tak rumah balqis tu???
malam2 sebelum nak tido balqis mesti minum susu dalam rumah ni..

semua ni pun dek penangan mama tengok play tent kat blog Sue Mama Maryam tu...terkenan plak tapi tak kesampaian beli design yang sama...mama beli yang haq ni jerk..

kat mana ni ek???weekend ari sabtu ari tu kami sama2 pi opis...
sebabnyer mama kena siapkan payroll...so datang opis untuk wat keje..
angkut la sekali semua menan anak dara ni...nak kasi balqis leka main kalo tak mesti balqis asyik ngaco mama jek...so ada menan ni balqis leh la dok diam tikit...
main pondok2 dengan bear2 nyer...
motor ni pun mama bawak sekali...kasi balqis ronda2 dalam opis mama...
suka jerk anak dara ni tau...ramai yang melayan..
ni plak wajah2 bosan lepas lama dok kat opis...
habis barang2 mama dibuat main oleh anak dara ni

kalo nak snap pic anak dara ni mula la dia wat macam2 gaya
suka bangat bergaya depan camera....

  • p/s cam malas je nak keje ari ni..entry LET GO Olympus tadik tu kol 2.00 petang nanti mama publish k...

12 comments:

Ena said...

beruntung betul qish.. papanya layan sungguh sanggup beli umah menan utk qish yeh!.. ;D

pandai qish beraya kan!..

Farra Dhelina said...

bc cite anje ni kn, trgt dlu time fra kcik2, slalu ikt mak gi ofc..ohh rindu nya time tu..

amboii bwk moto skali??? huhu tkpe2 asalkan dia xkaco, senang lah kje kan

Hezesuze said...

amboii meriahnye ada rumah persinggahan dalam opis gtew...

so mamanye xmain ke pondok2..?? hehehe

firahadifa said...

wah.. tak tau ade pondok kecik chenggitue.. menarik..

♥MAMA♥ said...

alahaiii kiutnyer balqis ngn umah barunyer tu ;-) kalu sara tgk ni lg ngamuk2 nk, ari tu dh plan ngn papa nk belikan 'umah' gak utk sara kat kl ari tu tp x kesampaian kerana teramatlah byk benda nk kena sttlenya, plus design yg papa nk tu takde..huhuu mayb lain kali ye sara ;-)

Izan Ishak said...

comellah umah baru balqis. naufal pun sibuk je nak umah macam ni. tapi kami tak belikan pun, takut roboh sblm masanya~~

smms said...

so suwit balqish ..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

teringin jugak nak beli rumah mcm tu kat nuha tapi rumah kami dah out of space..muahahahaha

i_sofia said...

bagusnyer aqish x mengaco.. :D..

p/s: lama x singgah sini..

AshAnas said...

cantik nye umah baru balqis... anas nak tumpang main bleh....? hihi...

hajarus said...

alohai cantiknyer rumah baru balqis... ;d

[-suziey-] said...

hehe mcm aQeel plak..aQeel siap tido dlm playtent dia..hiks:D bdk2 ni imaginasi dia mcm org beso..nk ade umah sdiri..ekke:D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.