Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Monday, July 26, 2010

.: Contest Baru Mama ~ Mana Lagi Sesuai :.

Ok kali ni mama dah buntu untuk wat tajuk contest mama yang terbaru
since dah hampir 8 contest berjaya mama anjurkan..
ni contest ke 9 mama nak anjurkan untuk kengkawan semua...
tapi kali ni satu contest je semua blogger leh join...
cuma mama nak mintak pendapat contest mana lagi menarik ek?
contest ni untuk dari umur 1BULAN - 3 TAHUN...
dah ada 4 Penaja untuk contest ni & hadiah nyer best bangat
ramai pemenang akan dipilih...

Contest pertama....berdasarkan balqis memang suka kalo snap pic mesti wat peace punyer
kira trademark la...tapi contest peace ni baby2 tecik mesti tak leh join sebab diorang tak reti lagik nak wat trademark macam balqis ni kan..

Contest yang ke dua....Baby In Stripes ni pun berdasarkan blog latarbelakang mama
yang STRIPES...& memandangkan balqis banyak baju STRIPES...so molek la kalo mama mancadangkan tajuk ini??
  • Contest yang ke 3...Little Helper Contest tak de model lagik...
so nak mintak pendapat kengkawan..mana yang lagik sesuai...takut gak wat contest sekalinyer tak de sambutan...penaja ramai...tapi tak de sambutan tak best la pulak...

17 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

Yan said...

sblum tu nak tanye... stripes tu ape

mamalieyna said...

kalau little helper, sure manarik tgk aksi budak2..^_^..if stripes tu ok gak, tp cam byk berdasarnya gambar anak2 yg cute jerlah..if little helper tu, mcm bleh tgk kekreatifan anak2 tu sndiri, not only on thier face..hehe..pendapat jer..

k.ina vote little helper! ^_^

Farra Dhelina said...

sume best.. all the best anje.

krtif anje, fra smpai skng asik pk nk wat kontest ape..ye lah asik join kontest je.sendri tak pnah buat..huhu

LisaVsKhusairi said...

vote cute peace...hemm..sbb dh limitkn dr 1-3kn...lg senang nk cr pemenang...suka tgk ragam anak buat peace...bby in stripes pn ok gak..klu yg little helper..hemm...dh ada yg buat sblm ni ar...mmg ok tp xyah la sama...lg lak baru lg contest little helper 2...


vote cute peace

MRS. K said...

vote for stripe!

emma said...

emma pilih yang peece ang helper tue... Best nie...

smms said...

ala my qk xleh masuk la 1 tahun keatas ..huhuhuhu

vote for stripe

ibu_BatRiSya @wardah said...

vote for stripe too! tp my baby bwh setahun, bleh masuk tak anje?

Nad @ MamaZakwan said...

vote for stripes & little helper! =)

ummi sofiyyah said...

ummi rasa kalo nak bg hadiah tuk 1 bln - 3 thn molek yg stripes tu sbb yg peace ngan little helper seswai tuk 1 - 3 taun jer...
p/s: tp nak kena tgu order dress stripes dr anje tu sampai la dulu..hehe..order pasti meningkat kalau buat yg ni...!

zue @ annaleeya said...

vote cute peace...

AshAnas said...

stripes pun ok gak! little helper tu pun menarik...

mummy_ayu said...

semua pun ok....ayu of coz nak join jer..he he he....

eima said...

K ..
aku tau le abih semua bj hadif belang2...

anje aku tak kisah mana²...

stripe pun ok lil helper pun ok ...

mamarifqy @ Naa said...

ala kak! hehhhhe..
just nak bgth...sy baru je nak buat contest baju belang yg akak cadangkan kat sy..
da nak buat,tp tunggu baba nak snap gambo iqy pakai baju belang.xberkesempatan lagih..so post tuh simpan kat draft je laa!hehhhee
Tapi..kalau akak buat yg tuh,,saya xbuat la..sy buat contest lain..hehehhe..No hal jerk !!kihkih

Saya pon ambik idea akak

MamaDamia a.k.a Haiza said...

contest peace tu besh gak tu...saya vote untuk itu :P lain dari yang lain

[-suziey-] said...

hehe kt pn ade terpk title baby in stripes masa buat season contest tu..tp xjadi sbb xrmai bdk ade baju stripes..hehe..tp skang nmpk mcm rmaai je ade..ok gk tu..hehe

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.