Followers

Thursday, July 22, 2010

.: Cuti2 Malaysia Ke Genting ~ Sape Mau Join :.

Sape mau ikut???ok soalan ni ditujukan untuk kengkawan yang beli voucher
dari Amy untuk pi Genting....mama nak ajak kengkawan semua kita
pi sama2 bergather di sana...
mama dah pilih tarikh yang molek lepas raya sebelum cuti sekolah
molek lah kiranya kalo nak pi
8hb & 9hb @ 15hb & 16hb...November
pertanyaan ni khas ditujukan untuk:
Ayu a.k.a Ibu Damia
Farra
Emma
Mrs.Fiza
dan beberapa orang lagik yang beli voucher tu k..
kengkawan dah pilih tarikh ke???jom la kiter pi sama2
mesti meriah nanti...anything kasi tau k...
sebab hujung bulan November dah start cuti sekolah...

kami maybe stay lagik semalam kot...tapi bergantung pada keadaan la..degar citer bukit tinggi pun best ek???sape pernah pi leh la bagi pendapat sikit...since kete kami akan bertukar ke NGV leh la rayau2 sana sini....

11 comments:

atty's said...

seronok kan kalo pergi ramai2..

MrS. F!zA said...

jom gathering atas puncak nun! tp tak leh nk bg tarikh tepat la..sadis tol

teringin sgt nk ke bkt tggi tak pnh sampai lg..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Bukit tinggi pun ok gak. Tapi cam biasa2 je... Tak banyak menda sangat pun.

Tak dak la permainan cam kat genting tu... Ada sket2 je... Banyak tempat2 utk cuci mata je...

Fieza79 said...

mmg sonok p reramai...melopong je larr..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

hhehehe kita pun ada voucer ni gi date ni 7-8 october 2010
selamat bercuti..

zue @ annaleeya said...

wahhh... jalan2 aje... sonotla balqis..

selamat bercuti..

Farra Dhelina said...

wahhh..insylh..nnti kita roger2 yea.rasanya 8 & 9 kot elok.sbb sehari sblm raya hj tu msti kena masak rendang pyaaaa ;p

[-suziey-] said...

waaa ni nk buat gathering holiday ke? ekkekek:D

emma said...

insya'allah emma try arrangekan for that date k..

hehehe.. bestnyer klu dapat g same kan.. ;->

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ayu pun insyaallah...akak cuba adjust yg 8 & 9 hb tu....sebab 3 november birthday ayu...

bestnya lah kan kalau dapat gathering sama2 lagi...

ayu pernah pi bukit tinggi...tempat dia ala2 nak pi honeymoon gitu...tak banyak benda leh buat kat sana...yg ader cuma rabbit park, japanese village, n beberapa tempat menarik lagi...tak jauh pun dari genting tu...

Ely Hasrul said...

beshnye.. rasa dh lama sgt xcuti nihhh

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.