Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Friday, July 9, 2010

***Hadiah Cutest Baby Face Contest - Dah Sampai***

Berita gumbira & berita sedey untuk pemenang k...
hadiah untuk pemenang jom kiter scroll down
Tahniah sekali lagik mama ucapkan kepada semua yang terpilih

Pic pemenang Cutest Baby Face Contest...

bungkusan tiba pada pagi tadi kat opis mama...memang daha dapat
agak hadiah akan sampai ari ni...sebab penaja Ely Take Me Home dah kasitau

Ni plak hadiah untuk Ibu2 & Mama2 kepada anak2 yang menang tu...mama pun dapat satu...TQ Ely

hadiah untuk baby2 yang cute...ada 4 helai baju untuk setiap sowang...
untuk Aqeel 1st winner hadiah Tupperware tajaan ikhlas dari Little World Gallery
akan di pos kepada mama minggu depan k...then ada dua hadiah plak lagik untuk Aqeel gak dari mama...so seperti yang diwar2kan sebelum ni...1st Winner dapat banyak hadiah...
tapi yang sedeynyer...kesemua hadiah tu akan mama pos kan lepas mama balik dari bercuti k..
so next week on Friday baru mama pos k...harap semua bersabar...
  • p/s pic hadiah aqeel dari mama tu tak sempat nak snap la...ianya berupa sepasang kasut dari Bubble Gummers & sehelai baju dari Disney so cute....tunggu k...kalo sempat minggu depan mama publish dulu pic hadiah untuk aqeel tu...
  • p/s so hadiah memang berbaloi2...so next time jadilah pengunjung & blogger tegar blog mama...sebab akan ada lagik penghargaan sebegini untuk kengkawan semua...
  • p/s pembetulan ejaan 4rd tu sebenarnyer 4th...terlepas pandang...sowy k...

13 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

mama rifQy said...

waaaaaa!!sgt menarekss!

[-suziey-] said...

wowwwwww byknya hadiah...mmg lumayan..menarik..tertarik/.hiks...excited btl..xsabo nk tunggu hadiah smpai..hehe..xpe g la bercuti dulu yek..enjoy the holiday..bestnye..hehee.. thanks anjeeeeee n all sponsors..

mamalieyna said...

banyaknya aQeel dpt adiah..bestnyer..hehe..Tahniah tuk sume...jgn jeles ye kengkawan yg lain, mamalieyna dh received adiah today! yeaa..! ^_^

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey: ya...ya...nama pun khas untuk blogger tegar kan...so tahniah k...len kali leh la join lagik

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mama rifqy: tak pe lepas ni leh join k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak ina: yup...memang banyak tu...cuma tak sempat nak snap gambo jerk...wah sonot la ayep nanti ek...mama nyer pun dapat gak hadiah....tahniah k

eima said...

wahhmenarik nye adiah ..

mama zharfan said...

best banget hadiahnya...:)

Farra Dhelina said...

best sgt hadiah2 nya!!! best btl jd pemenang! congrts to all the winner again!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

untung sapa2 yang jadi pememang ni...nak2 first winner..memang banyak hadiah ni....

mamamiera said...

tahniah pd yg menang~~
ank uols sume mmg kiut.. =D

Momma Mia said...

waaa sronoknya, mama pun dpt. thanks anje & pihak penaja!!

Inn CahaYa EnterPriSe said...

erm tahniah kepada semua mama2 yang memenangi hadiah yer..anje anti kalau ader rezeki intan pun nak join juga...hehehhhehe

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.