Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Friday, July 23, 2010

.: Hadiah Untuk Pemenang Green Cutest Baby Contest :.

Salam semua & selamat pagi...hari yang ceria sebab last day keje..
ok ari ni mama nak update pasal hadiah untuk contest Green Cutest Baby Contest
yang mama anjurkan ari tu...

ingat lagi tak banner contest ni??

ni la hadiah yang bakal diterima oleh pemenang
untuk T-Shirt Thomas yang cute tu untuk 1st Winner
Cap - 2 Winner
Busha Legging - 3rd Winner
ok ni plak hadiah yang bakal ditermia oleh adeq omei tomei
yang menang Cutest Baby Face Contest 1st Winner - Muhammad Haraaz Aqeel
T-Shirt Disney & Kasut Bubble Gummer ikhlas dari Mama
T-Shirt Kelabu Guess & key chain Hanset tu - Dari penaja Take Me Home
ni kesemua hadiah yang bakal diterima oleh Aqeel
untuk kemenangan Cute Baby Face & Green Cutest Baby Contest
tahniah sekali lagik k...
ok ni plak hadiah yang mama dah siap packing untuk proses pengeposan..
ada 5 hadiah kesemuanyer...
tahniah sekali lagik untuk semua..
nantikan Contest Mama berikutnyer...mama akan umumkan Isnin nanti k

4 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

[-suziey-] said...

ouh i likeeeeeeee...bestnye..alhamdulillah murah rezeki aQeel..weee..xsbr2 nk tungu en posmen..pon pon..ekekeke:D

thanks anje and all the sponsors:)

mamalieyna said...

ooo jeles nih.aQeel dpt byk adiah....hehe..congrate tuk aQeel yg sweet n cute tu! ^_^ lengkap sume, suar je takde kan..syoknye!

zue @ annaleeya said...

ahkak jeles dgn suziey... huwaaaaa....

btw.. thniah aqeel... murah rzki aqeel..

mama zharfan said...

tq anje ;)

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.