Followers

Friday, July 30, 2010

.: HOT CHAT ~ Rentetan ~ Penganjur Contest & GA :.


Wah rentetan isu HANGIT semalam...rupe2nyer ramai lagik yang memendam rasa KECEWA itu....
Mama nak tanya la...ape motif kengkawan semua wat CONTEST @ GA ye???kalo mama la...sebab mama nak tambah ramai kawan...pastu suka memeriahkan lagi dunia blog, sambil2 tu leh bagi hadiah percuma kat kengkawan semua....sebab suatu ketika dulu blog mama ni tak de la pemes mana pun...now pun tak la pemes....tapi at least ade la kengkawan yang sudi komen lat blog mama ni....syukur nikmat....
Selain tu mama suka tengok aksi baby2 yang join GA & Contest mama...so sweet semuanyer...sebb tu la mama suka wat Contest, GA baru sekali jerk. Now dah ada beberpaa penaja yang sudi nak taja Contest yang mama wat...so lagik terharu la.
Kat entry semalam ada gak kengkawan yang bagitau ada segelintir blogger yang wat GA & Contest tapi sampai kesudah tak umumkan pemenang...ni pun satu hal gak kan...kalo lambat umumkan sebab beberapa masalah contoh cam BZ kasitau la kat semua yang join...blog penganjur sentiasa update tapi tak update pasal contest @ GA...kesian blogger2 yang join tu ternanti2...kengkadang biler dipikirkan rasa nak PENCEN je dari join Contest & GA ni....
Macam2 hal la sekarang ni...sian pada yang tak dapat hadiah tu...
p/s kalo mama wat contest tapi tak de hadiah...agak2nyer ada tak sape2 nak join ek???
p/s mana hadiah yang kengkawan tak dapat tu...then dah terlalu lama tu..halalkan aje la k...

4 comments:

♥MAMA♥ said...

hihiii rupanya ada lg rentetan sal penganjur contest & GA ni ek ;-) a'aa k.da pun sama gak,k.da mmg dh halalkn pun kpd sesapa tu,dh takde rezeki nk wak camna kn...

ejaMaria said...

pernah join kontes & dpt list pemenang... tp sampai la ni hadiah tak dpt... sedih gak... tapi malas nak pikir la... join contes tu dulu pun suke-suke je...

Ain said...

ain join kontest sekadar suka-suka, kalau menang tu kira rezeki kita....

pernah jugak hadiah tak sampai, hilang sebelum sampai ke tangan pun pernah....

takde rezeki redha jer lah kan...

hehehe....

[-suziey-] said...

hmmm btl..kt pn halalkan je la hadiah yg xdpt tu..cuma dia kena minta maafla..kalu x dikira dia masih berhiutang tau

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.