Followers

Monday, July 5, 2010

~ Jawapan Kepada - NAPE KOMEN VOTE CONTEST GREEN TAK DI PUBLISH YE?

Ok ada beberapa pertanyaan daripada rakan2 blogger mengenai..
Vote yang tidak di publish di entry Undian...
sebabnyer pihak juri telah membuat keputusan untuk merahsiakan vote
yang telah dibuat dan akan mengumumkannyer....jangan takut....kesemua vote
tu tak kan dipadam k...ada jugak segelintir blogger yang vote banyak kali...so vote mereka tu secara autonyer tidak akan dikira, untuk makluman semua....kesemua KOMEN kat blog mama ni akan di MODERATE oleh mama terlebih dahulu sebelum dipublish....
& mama harap semua peserta tidaklah terlalu
extrem dgn VOTE ni k...mama wat vote ni pun untuk suka2
memeriahkan pertandingan je...kalo dah ada rezeki masing2 untuk menang
tetap akan menang k....just for fun...
ada hadiah tambahan disediakan untuk VOTE TERBANYAK k...
macam contest Cutest Baby Face ari tu...

so harap semua enjoy contest mama ni then akan join lagik k

nantikan keputusannyer...

9 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

oooo..tak publishkan yer...ok gak cam tu...tak lah kita dup dap dup dap...

OK..INSYALLAH....kalau ader rezeki alhamdulillah....

[-suziey-] said...

adeiii...ade gk yg xpuas ati yek..hmm xpela..sabr je..cbaran buat contest..hiks.

kt xkisah publish ke x..kalu rezeki xkemana..n kenala yakin dan pecaya pd juri dan penganjur..

mama zharfan said...

:) tgk rezeki + luck ;) good luck to all babies yg cute miut tu ;)

Farra Dhelina said...

all the best ye anje dlm mnjaya kn contest u..

insylh, hrp semua nya bpuasht, kptusan juri & pjgnjur kn muktamad..

♥MAMA♥ said...

ooo x publish rupanya...hihiii ingatkan dh xde sapa vote dh ;-) ler ada pengundi extrem ke anje,fanatiknyer ;-) harap2 jgn ler pengundi2 sara ye,kekekeeee poyo mcm ler byk je penyokong sara ni ;-p ok la,apa2 je la kn,kalu ada rezeki ada ler,yg penting niat kite,join contest ni suke2,nk meriahkn lg contest,dpt kwn2 baru & kalu ada rezeki sapa2 tu alhamdulillah kn ;-) ok la,best of luck utk seme,weeeeee ;-)

sz | m.s.s said...

ooo...tu la pelik rasanya hari tu dah vote, tp bila tgk hari ni takde kuar pun kot2 internet problem ke hari tu maka hakakk pun vote kali kedua..ok faham...akakn dikira sekali jugak kan :)

Wansteddy Tales said...

klu boleh nk vote semua ><
hahahahah

maslinamansor said...

bagus juga anje buat camtu. Lebih adil. Tambahan boleh mendebarkan sikit siapa pemenang nya...

Adlina Husaini said...

wah mak aqish, makin bertambah follower sebab banyak giveaway.rajin la mak aqish nii ^_^ penat2 mai la berehat kat manjadiri2010 yer ^_^

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.