Followers

Wednesday, July 14, 2010

***Juara - Juara Contest Anjuran Mama***

Auto Publish (Tuan Rumah Bercuti)
Salam Semua....ape kabo...sihat...rindu nak jengah rumah kengkawan semua...
mesti banyak citer2 yang best2 mama terlepas kan...
ari ni mama nak mengimbas kembali memori Contest2
yang mama pernah anjurkan sebelum ni...kesemuanyer ada 6 Contest..

Baby Cute Contest
Toddler Super Model Contest
My Cute Lil Princess Contest
Cutest Baby 2009 Contest
Cutest Baby With Cute Mom Contest
Cutest Baby Face Contest
Go...Go...Green Cutest Baby Contest
jom kiter imbas & tengok senarai peserta yang pernah bergelar Juara sebelum ni

Go Go Green Cutest Baby Contest by Mama_Aqish

Klik Banner untuk keputusan penuh pengumuman pemenang

Wajah2 Cutest yang telah dinobatkan sebagai pemenang...
Tahniah Semua...hadiah dalam perjalanan dari penaja ke tangan mama k..
harap semuanyer bersabar...mama akan poskan hadiah pada minggu ni
maaf diatas sebarang kelewatan sebab mama sedang bercuti...

  • p/s pembetulan ejaan 4rd ke 4th...sowy k
Cutest Baby Face Contest by Mama_Aqish
Klik Banner untuk mengetahui keputusan penuh contest

Anak2 comel yang menjadi Juara untuk Cutest Baby Face Contest...

  • p/s pembetulan, ejaan 4rd tu sebenarnyer 4th...sowy
Cutest Baby With Cute Mom
yang telah dilancarkan sekitar Februari 2010
dan pemenangnyer telah dipilih oleh Juri2 yang dilantik...
dan hadiah telah ditaja...

Juara Contest Cutest baby With Cute Mom - Boy's Category
Juara Cutest Baby With Cute Mom - Girl's Category
Ni plak Contest Cutest Baby 2009 Contest
yang telah dilancarkan pada November 2009
Pemilihan pemenang dilakukan melalui pilihan Juri...
Hadiah pemennag telah ditaja...

Juara Untuk Cutest Baby 2009 Contest
2nd Winner - Cutest Baby 2009 Contest
3rd Winner - Cutest Baby 2009 Contest

My Cute Lil Princess
Contest ni dibuat pada July 2009
Juri telahpun memilih pemenang berdasarkan kecomelan peserta2...
1st Winner Boy
1st Winner Girl
Contest Mama jugak...sekitar May 2009
Toddler Super Model Contest
1st Winner - Boy
Muhammad Yaeesh...
1st Winner - Girl
Alya Batrisya
Contest pertama anjuran mama..tapi time tu tak de banner Contest

Juara - Muhammad Haraaz Aqeel....anak teruna suziey...

Ni plak contest yang mula2 sekali mama anjurkan...sekitar April 2009
time tu tak de banner contest..
masa tu jugak...tak berapa banyak contest yang dianjurkan oleh blogger2...
maybe tak HOT kot contest2 ni...
tapi mama dah mula berjinak menceburi bidang Contest2 ni...
pada peringkat permulaan ni memang banyak sambutan...
tq2 pada yang sudi sokong mama dari dulu k...
ni plak Juara Girl - Arifa Dalila...

semua Juara cute2 bangat....rasa terharu sebab ramai yang sudi join contest anjuran mama...
tahniah mama ucapkan kepada semua yang telah dinobatkan sebagai Juara...
rasa satu kepuasan biler wat contest...leh tambah ramai kenalan kan...
so bermula dari anjurkan contest2 ni...mama dapat ramai kenalan & berkekalan sampai sekarang...cepat je masa berlalu & usia blog mama ni pun dah hampir 3 tahun...

  • p/s InsyaAllah kalo ada rezeki mama akan wat CONTEST lagik lepas ni k...nantikan kemunculannyer..

9 comments:

mamalieyna said...

syok tul arif pernah wujud dlm list tuu..hehe...

*waaah cuti sakan depa nihhh! ^_^..esok masuk kije kan...lalala..

WaRdAh @ ibu to BatRiSya said...

xsaba nak join nih...hrp2 layak masuk n xdisqualified lg.hhuhuh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak pernah menang contest mama aqish lagi ni..selalu ajer tak sempat nak join..huhuhu

Farra Dhelina said...

mmg comey2 semua nya!!

[-suziey-] said...

hiks..aQeel byk menang..buat la lagi.hehe..kot2 rezeki aQeel lagi dan lagi..ekkekeke:D

mama zharfan said...

wah..semuanya cute!!! aqeel (anak suziey) paling byk menang :) me happy tgk ada jugak pic my lil ariff antara juara2 kat cni ;) Alhamdulillah

mama rifQy said...

akak..xsabar nak tunggu result GA akak!
adaakah saya bertuah!hahaha..Tunggu!!

eima said...

http://eima-contest.blogspot.com/2010/07/give-away-jijas-lovely-cottage.html

ai tag u GA nih ...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hiks wajah aleesya + ayyunie aderlah..

tu lah..semoga persahabat kita lebih rapat dan erat...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.