Followers

Friday, July 2, 2010

~ Kasut-Kasut...Sape Mau Beli ~

Ok kali ni nak lelong kasut lagik k...
ni kasut kawan mama beli...NEW lagi tapi anaknyer tak muat la pulak...
so nak let go pada sape2 yang kenan k...
brand Bubble Gummers..Size 10...
sape nak leh kasik tau k...
RM20 je not include postage

pandangan dari depan...

pandangan dari sisi
ni plak kasut balqis yang mama beli...ada sape2 suka...
bukan mama nak lelong yang ni k...kalo ada yang kenan
mama leh tolong belikan...murah sajok dari harga yang
selalunyer kedai online jual...ada macam2 design...
mama beli satu jek...so tak leh nak tunjukkan design yang len...
tapi kebanyakan sama dengan design yang kedai2 online jual k...
Range PRICE RM35.00 include postage...murah kan

17 comments:

Ena said...

cantiknyerr..

tetibe teringat dah lama ta k beli kasut utk anak2.. adeihhh!!

mamarifqy @ Naa said...

chanteq..
yg gurl kat ats..mmg shnateq..apakan daya..anakku lelaki..

kasut yg anje beli..chanteq..
utk boy (Adidas) ade xx..
size kecik ade xx

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ena: ape lagik leh la beli...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mamarifqy: ada je range harga RM35 je include postage

adda said...

cantik2 kasut girl kan.. geram tgk

Me_Lina said...

anje... nak yg atas tu... tp baper pnjg size kasut tu ek? ada tak design sama yg pajang dier 13cm jer... kaki alya cemetot jer...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to adda: kasut gegirl memang cute

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to me_lina: berpa panjang tak sure la...tapi kasut tu sepasang je dear...tak de stok lagik

BIONIC WOMEN said...

mama balqis..berminat ler nak bli yg rega RM 35 tu...banyak lagi design lain ker?camner nak tengok..memang nak beli utk Dhiya tapi slalu rm45 blum masuk postage..nak nak nak..hehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to bionic: ala la...kiter beli sepasang je...lupa nak snap2 pic nyer...semua sama harga only RM35 nak warna ape???size dari tecik sampai besaq ada

Iela Fazielah said...

syafiqah pun ada kasut bumble gummers tu... sgt kiut kan??? er balqish bdn kecik je tp kaki dia boleh thn panjang ek... cepat betul membesar kakinyer...

mama rifQy said...

anje.sgt menarik.camne kalu interesting nak beli..design n colour?

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lela: badan je kecik tapi kaki panjang tau size 5 lagik

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mama rifqy: nanti kiter snap2 pastu kiter kasik tau k

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ayyunie pun pakai bumble gum ....tapi warna pink...

mama rifQy said...

ha..ok ok!
nanti snap ekk..mmg berminat nih!!

[-suziey-] said...

comel tp aQeel xpakai ler jenis cenggini..hiks..pink lagi..ekeekek:D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.