Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Monday, July 19, 2010

*** Keputusan GiveAway ~ Mama Balqis 1st Moment ***

Ok kengkawan, mama nak update pasal pemenang GiveAway Mama_Balqis 1st Moment,
balqis dah wat cabutan ari Sabtu ari tu...
tapi yang sedeynyer...camera mama tertinggal kat rumah plak...
ni semua dek kerana kalut pagi tadi...
so tak leh nak habaq mai sape pemenangnyer...
sebab mama dah siap snap pic balqis cabut undi tu k....
harap kengkawan semua tak marah k...esok mama wat pengumumannyer...
  • p/s hadiah untuk pemenang contest mama ari tu, mama lom post lagik k...mama tengah tunggu hadiah dari penaja Manjakusayang & Little World Gallery, Jumaat ni mama pos hadiah tu sekali dgn hadiah giveaway. anything mama update kat blog k...

7 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

mamaRifqy said...

alahaii..ADakah saya pemenang bertuah itu!
huhu..saya ni mmg ssh sungguh nak dapat LUcky draw!mmg kurang bertuah..
hahhahaa.kot2 ade Rezeki Rifqy =)

Wansteddy Tales said...

saya dah terlepas! adu la... padahal dah letak pun link dalam short list to do... >< next time anje wat GA lagi harus kena terus show entry.... ^^

tiefazatie said...

ow...neves je ifa..hihi..xpe kak...rilek2..=)

Suhana Shahril said...

oho..bikin saspen jer ni...bdebar2 ni..huhu..

WaRdAh @ ibu to BatRiSya said...

harap2..bertuah...walaupun selalu xpenah menang cabutan bertuah..

[-suziey-] said...

aiseyy suspend btl:p

mas said...

hehehe...suspen je...
xkisah ler aqis pilih sapa pn...yg penting sonok dpt meriahkan lg GA anje ni...:)
nnti wat lg ek...

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.