Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Wednesday, July 28, 2010

.: Maaf Ye Kengkawan :.

Maaf ye kengkawan...sejak akhir2 ni mama tak sempat nak jenguk2 & bertegur sapa ke rumah kengkawan...kira agak menyepi la...cuma sempat nak update blog je...
bukan sombong tau...tapi sebenarnyer masa tak mengizinkan disebabkan
biasalah keje kat HR kalo time hujung2 bulan agak bz sikit...kena wat gaji
naik pening kepala nak kira gaji...sib baik pakai system...
tak pe usaha membuahkan hasil...bulan depan dapat naik gaji beriban2....
berbaloi2 la pengorbanan mama ni kan...
terlari tajuk plak...komen2 yang kengkawan wat kat entry pun mama tak sempat nak balas balik
entry kat blog ni semua auto publish jerk...
mana yang sempay mama skodeng tu mama tinggalkan komen
mana yang tak sempat tu....I"M SORRY la ye...
nanti kalo mama tak bz mama akan jenjalan kat blog kengkawan k..
baru2 ni mama kena TEGUR dengan PAPA pasal blog ni...
TEGUR ape tu ek???rasa muhasabah pun ada...tapi mama suka berblogging...
so tak leh nak STOP!!!

12 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

mama rifQy said...

ok anje..No hal jerk!
Yang ptg..anje smpat gak tinggalkan comment kat blog sy pasai

p/s:jgn lupe ek joinn mycontest!

zue @ annaleeya said...

xpe anje... take ur time... mama yg bzi kan??? akak paham..

betul anje.... xleh nak stop dari berblogging nih kan???

Hezesuze said...

ok dimaafkan...
eh uols xde wat salah ape2pun
yg penting kita dpt mengenali kt
dunia alam maya ni kan...ngee

nieda said...

takpe...biasalah hujung bulan mmg busy

Ena said...

tak pe la anje..
kita ni bekerja memg mcm tu..
bila ada masa kita rajin la menjengah sana sini
bl bz kdg tak sempat lgsung nak buat auto publish.. nak jalan2 apatah lagi kan..
wahhh.. dasyat tu.. ribu riban.. banyakkkk nyer.. leh la belanja kan!.. ;D

♥MAMA♥ said...

takpe anje,kitorang paham...hihiii kena sound ngn papa balqis ek? hihii k.da ni plak pantang kalu papa sara ada sini mmg k.da takkan leh on intenet ni,dia dh pesan awal2 suh mama spend masa ngan diorang je,huhuuu baik bosssss ;-)

Fieza79 said...

ok takpe dimaafkan...biyase la tu kena la utamakan keje dl...

mummy_ayu said...

tak pe....dahulukan yg mana penting dulu...

Farra Dhelina said...

is ok! takda hal pya! ;p

ha kena tegur ke? xpe, slagi hubby kasi berblog, terus kan je, tp klu dia dh kata no, hehehe kena ikut perintah lah yea :-)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

sama lah ngan ayu...bizi gak ni..komen tak sempat reply..rumah kawan2 pun tak sempat nak jelajah semua...

pstttt...ayu pun pernah kena ngan ayah damia....weeeee..

mamamiera said...

xpe anje.. akk pon jarang berblog..
bile kat umah berblog pon, cik abgnye kate kalo dh berblog xigt mkn,somi,ank,ape2lglah.. kadang betol gak ckpnya.. tp ape nk buat..kite gile blog tp byk menda terabai pule.. huhuuu..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

wahhh..riban2..!..tu yg syok tu..bila 'gaji' lin nak naik nie...hehehe bole la dimaafkan anje ye...sbb nanti terkeluar list pulak lin nanti!hehehe mana la tau nak buat mkn2 ke...hehehe

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.