Followers

Tuesday, July 27, 2010

.: Macam Ni Punyer Stail Pun Ada :.

Al-Kisah...anak dara ni dapat kasut baru lagik time kami jenjalan kat
Alamanda Putrajaya weekend ari tu...papa belikan balqis kasut ni...

masalahnyer...balqis ni kalo pakai kasut yang melopong kat depan tu mesti jadik lagu ni..
ada la 3 & 4 jenis kasut balqis yang pattern lagu ni...tengok la cara balqis pakai kasut tu...sampai ke depan kakinya...balqis tak pandai lagik nak setting kakinyer biler pakai kasut ni..

nak tergelak mama tengok cara anak dara mama ni pakai kasut...kelako betul la..
macam2 stail la balqis ni...
p/s kasut raya tak beli lagik ni...baju raya pun tak beli lagik nak wat tempah...nampaknyer kena beli siap je la jawabnyer...

22 comments:

smms said...

sama la kita pun beli siap ja tahun ni .. xdan kan ...

ch@ said...

comel, tak belikan yg ada sekat kat jari tu ke anje? nasibla kaki balQis tu comel :D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

my nuha memang selalu belikan kasut style mcm ni tapi kadang2 terjulur jugak keluar..hehehe

mamalieyna said...

hahaha..comel jek! =P

herm..anje beli siap jer, bertempah2 ni, rasanya org tak ambik dh kot, if ambik pun sure mahai..huhu..

maslinamansor said...

macam2 keletah budak2 kan

ummiaqeef said...

hehe...aqeef dah pandai pilih nak pakai sandal mane nak kuar..sesuka hati je..hahahaha

eima said...

cotton kurung cantek sgt klu gegirl pakai ...
tambah pinky gitu ....

Fieza79 said...

kalakar je tgk Balqis pakai kasut cenggitu...hehee

ummi sofiyyah said...

haha..kelakar la balqis...ni kes kaki runcing sbb tu jd lagu tu...

Farra Dhelina said...

haha tgelak aunt tgok balqis ni..

takpe, slow ye sayang..

Ena said...

ehehehhe..
a'a la semua terkeluar kaki.. kelakar la... agaknye buak2 memg suka pakai camtu kot.. sama ngan anak akak yg boy tu.. heheh

mummy_ayu said...

mcm mcm pesen..kids...

Ely Hasrul said...

ala comelnyeeeee

~Siti Hajar~ said...

hahaha..mcm2 la balqis ni, kasut comel2 dipakai gitu..

LYaFRINA said...

kelakor sunggoh tgk pic tu.. mcm2 si balqish ni.. hehhehee.. terhibur hati ni..

agaknya sandal tu besar tu y tkeluar kaki.

[-suziey-] said...

hahha awat lawak btl la balqis ni..adeiiii..bolos sgt..kena beli yg ade kaki cam sliper jepun tu la kan:D

♥MAMA♥ said...

wakakaaaa k.da dok tergelak2 tgk gamb kaki balqis ni, mmg kelakar!! sara ni mmg seme lebih kurang sama kelakarnyer ngan balqis,sampai sudah x reti2 nk pakai selipar ;-)

nieda said...

kasut baqis sama mcm humaira lah...comel..ini mesti kes senang nk jln bila melopong kt depan..mcm nida kecik2 dulu pun suka pkai camni...haha

Ain said...

sama cam sarah, jari kaki mesti tersembul keluar....

nza said...

wakaka...kelakar lak tgkkn kaki balqis tu....xpelh, nnti pndai la tu dia nnti...

mamamiera said...

kekekehhh..
lawaknye aqish..
aunty pon gelak sakan nih..
same cam mieralah aqish..
kalo pakai kasut lopong camni mesti kaki terjojol kuar... hehee =p

AshAnas said...

haha, comel je kaki balqis terlunjur kuar cenggitu...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.