Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Wednesday, July 21, 2010

.: Ole2 Cherating & Gambang :.

ok...maka tamatlah sudah citer percutian kami kali ni
kat bawah ni ole2 yang mama beli masa pi bercuti ari tu...

ada yang dari Cherating & Gambang...tak lupe jugak kami beli keropok lekor..
memang sedap lain dari keropok lekor kat KL ni..

baju kami sekuarga..warna merah baju kenangan di Gambang
baju coklet kami sepakat beli warna yang sama kenangan di Cherating
balqis je dapat extra baju...
close up baju Cherating kami...so cute..baju balqis terbesaq sikit...
percutian yang menyeronokkan kan kali ni...
puas kami berjalan sana sini...
  • p/s pas ni kami akan bercuti ke Genting pulak....

17 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang seronok...dah nama cutikan..tarikh pi genting dah pilih lum???

Ain said...

banyaknya soping.....

cantikkk baju2 tue.....

smms said...

seronok kan ..tmbh lagi bawa anak yang dah pandai ..kalu anak baby ni leceh berjalan ..xsabar nak tgg QK dapat kaki n besar ..yeay !!

mummy_ayu said...

seronoknye jenjalan...ayu pun kalu gie holiday suka beli souvenir untuk kenang kenangan...

Farra Dhelina said...

amboi ke genting pulak!! best2.. bila nk g tu?? mn tau blh jumpa2 ke ;p

~Siti Hajar~ said...

byknyer ole2..klu p bercuti wajib beli ole2 utk kenangan kita d sana, bkn sllu p kan..hehe

[-suziey-] said...

yg ade kura2 ijau tu kt pnya kan..haahhahahaah;p byk btl beli ole2...xbeli FM ke..xminat ek? hehhe..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu: dah pilih bulan 11 kot..jom la join kiter pi sama2 mesti best punyer

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ain : wat kenangan bukan selalu datang

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to smms: tak pe nanti QK dah besaq leh la bawak pi jenjlan k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : tol tu ayu...wat kenangan

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to farra: jom la set time sama2 dgn ayu leh kiter pi sama2

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to siti hajar: yup tol tu..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey : kat cherating susah beli FM tu la..then kalo kiter beli pun lekat kat freeze balqis mesti suka pecah kan FM tu...FM yang kiter dapat dari oversea semua dah lingkup telangkup...haq banyak2 tu papa yang punyer

Ena said...

best nyerrr...

dah lama tak p cuci mata rehatkan nadan & minda cenggitu.. cuci poket sekali sekala kan!.. sonoknyerrr!!

iem said...

banyaknyee shopping...
syoknye bercutikan..

nieda said...

byknya soping...

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.