Followers

Monday, July 26, 2010

.: Olympus Pink Colour ~ For Let Go :.

Ok ingat lagik tak Camera mama yang rosak ari tu??after that mama beli camera baru then
now camera Olympus Mama yang dah rosak ZOOM nyer tu dah di repair oleh kawan mama...repair secara kebetulan...sebenarnya mama tak nak dah camera ni...tapi tokey kedai tu gatal pi repair. So mama nak let go camera ni...dah repair cantik k...leh pakai seperti sediakala..

mama punyer camera warna pink yang macam kat ats tu...


ok ni model yang sama gak cuma warna lain...
untuk mengetahui details function camera ni leh klik ke
http://www.cameras.co.uk/reviews/olympus-fe-360.cfm

mama nak letgo
RM350.00

p/s sape kenan leh email ke damia_nurin@yahoo.com

5 comments:

Ju@Lucky^Mummy said...

murah nye...

meh bli meh bli..

maslinamansor said...

mas minat DSLR... hehehe

Fieza79 said...

nk lego ke...? cpt2 sape nk nnt kehabisan stok...! hehee

nEa FleriDa said...

cepat2 beli :)

♥Azie♥ said...

anje kat mana hantar repair....azie pun ingat nak repair..syg la.,..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.