Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Tuesday, July 20, 2010

.: Our Cuti2 Malaysia ~ Pantai Cherating :.

Round punyer round akhirnyer kami balik ke tempat asal
pantai Cherating...cewah cakap macam orang Cherating jerk...
time tu tak berapa ramai orang sangat
kami singgah untuk dok tepi pantai sambil menikmati keindahan pantai & angin sepoi2 bahasa..
rasa romantik gitu sambil perhatikan matahari terbenam...
sungguh cantik ciptaan yang Maha ESA

anak dara ni mula2 tak mau langsung pijak pasir k...
pastu dah lama2 baru nak lepas papa amik menannyer...
bukan main sonot lagik ain pasir ye...

cuba teka nape balqis gelak?sape betul ada lagi satu ole2 mama nak kasik tau
sape cepat & betul leh dapat hadiah ole2 Cherating @ Gambang ni k
dok lagut main pasir...anak2 kita kena biasakan main pasir
kalo tak nanti kulit jadi sensitif ala2 kulit orang kaya...
balqis tak elergic k..
ha yang gantung kat leher tu yang tak leh tahan...
anak dara ni siap wat2 gayut tepon dengan opahnyer lagik
pandai tol tengok papa & mama ada tepon balqis pun dok sibuk
wat2 gayut tepon...yang paling tak leh tahan mama kena jadi tukang tiup belon tu...
possing lagik...
mama suka baju ni...kalo wat hadiah contest pun ok kan...
tapi untuk girl je la pulak...
main pasir punyer pasal..sampai masuk mulut tau pasir tu..
yang kelaonyer biler mama tanya sedap ke??
balqis leh cakap SEDAP...
mama & balqis...suka gambo ni sebenarnya mama dah kepenatan
anak dara ni je yang tak tau penat2...
after that kami balik ke resort untuk bersiap2 nak dinner malam tu plak
papa yang dok lagut makan kacang...
  • p/s ada lagik tau story cuti2 malaysia ni...kengkawan jemu tak?

16 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

emma said...

suke tgk baju balqis tue...

nk try teke la...
balqis gelak sebab seronok dapat main pasir kot @ pun gelak tgk kamera.. kan balqis suke posing.. hehehe

Farra Dhelina said...

mn de jemu :)

nk jwb lah soklan tu! ;p


mesti balqis terkentut kan??? ekekeke

sama lah dgn mirza, suka main tiup belon, tapi kit ayg kena tiup kan..alahaii jenuh nk melayann..

budak2 mmg suka pasir kan?? eee

mrs.ecam said...

bleh jek...ske bce stori mori kwn2 g bercoti...

balqis tu ktawa sbb tngk style mama die amik gambo...ape slh??? x kire nk hadioh gak...heeeeeeee

Suhana Shahril said...

Amboi2..tak habis lagi yer crita cuti2 malaysia si Balqis ni..seronok tengok Balqis yg pandai bergaya di hadapan kamera.Cantik baju,jarang2 nengok baju budak belang2 itam.Naik dgn warna kulit Balqis yg putih melepak tu...

MrS. F!zA said...

hehehe aqish mmg suka buat peace kan..comei je aqish ni ikut muka papa ke mama ni..

♥MAMA♥ said...

huhuuu jelessss arrrr beshnyer korang g cuti2 kn,doa2 la k.da n family ada gak peluang nk g cuti2 ni,cameron highland pun jadi la...huwaaaaaaa!!

hihiii kite ni mmg failed bab2 teka meneka ni..tp try je la ek...balqis gelak sbb mamanyer yg tgh syok ambik gamb ank daranyer tu skali gedebukkkk jatuh atas pasir tu daaaa,kekkeeee pandai2 je k.da ni ntah ye ntah idak ;-p

maslinamansor said...

patut la comel jer balqis...
sebab mama dia pun pandai pilih baju... semua comel2...

zue @ annaleeya said...

tak boringla baca anje... sonot tgk org bercuti nih... akak bila la nak bwk family bercuti nih...

[-suziey-] said...

waaa sonotnya main pasir...kt tgk pn sonot..hiks..

ok nk teka la..sbb anje tergolek kot masa nk amik gbr balqis tu..ekekk:P

smms said...

cantik la baju aqish yang ni ..ceria gitu ..i like !

mamalieyna said...

cantik la baju balqish..beli kt ner ni?..agak2 ada tak t-shirt berkoler tuk boboy..leh la sedondon..sure kiut miut...hehe..

*suka la tgk kak Qish senyum tuu..^_^ apa la mencuit hati sgt tu, kasi org len la teka..hehe..

atty's said...

baju balqis lawa..comey je balqis pakai baju belang2

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ah ah...cantik baju balqish tu....

mummy_ayu said...

me too me too..suka baju tu cantik..beli kat mana? he he he..
nak teka jugak...emmmm...nak teka kentut..Farra dah teka..
nak teka Anje jatuh pun suziey dah teka..
emmm...tak tau la...

hajarus said...

sker ngan baju balqish tu cantik laaa... sesuai ngan balqis...

mamamiera said...

huuu.. jeles2..
bes tul tgk korang.. rase nk pi coti2 skrg jgak.. hehehe =p

anj, cntik baju aqish..
gelagat dia tu, elok sgt anje join contest with toys anjuran suzie tu.. =D

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.