Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Thursday, July 15, 2010

~ Our Journey - 1st Day - Gambang Waterpark Part 2 ~

Sape yang paling gumbira sekali percutian kali ni???
sudah tentunyer balqis yang paling happy...
sebab ape???kat Gambang Waterpark tu ada banyak menan yang khas untuk kanak2 cam balqis ni....mama & papa pun gumbira gak dok melayan kerenah anak dara sowang ni...

tengok la tu...bukan main joget lagik...
gumbira bukan kepalang punyer...

time ni ada sikit frust la sebab mama tak kasik mandi pool...balqis macam tak happing je...
sian anak mama...pastu mama ajak balqis balik semula ke bilik untuk tukar baju swimming then bawak pelampung giraffe nyer...bukan main gumbira lagik
aksi balqis kat dalam pool
bukan main berani lagik...sebelum ni tak de la berani sangat macam ni...
time ni dah dekat kol 6.00 petang...kami lunch lepas maghrib...

  • p/s ada sambungan lagik k...bagi...time kat gambo tu salah k....papa tersalah setting...

23 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

eima said...

wahh sronok die ...
mandi manda...
ramai tak org .. time aku pegi ari tuh crowd gile...
byk org belah sana je ... hahaha

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to eima: tak ramai sangat la orang...ok2 jerk...

lily azliyana @ mama zara said...

mmg nmpak seronok btol si balqis..n suka sgt gmbar die posing ngan floater giraffe tu..chumelll!!=D

maslinamansor said...

tak sabar nak tunggu lepas raya nie... mas n family lak nak p jalan2...
Jeles mas kat anje... hehehe

[-suziey-] said...

hiks..bole nmpk kegembiraan balqs..mmg kalu g holidyay yg penting ank ler paling hepi..baru mak dia..ekkek:D

♥MAMA♥ said...

waaa best ni,ni yg buat x sabo2 nk cuti2 msia ngan papa sara ni,tp tu la posa dh nk dekat pastu raya plak,jwbnyer ntah bile la mr hubbyku yg outstn manjang tu dpt cuti2 ngan kitorang,huwaaaaaaaaa...nampak gaya pasni nk kena kidnapped papa sara tu,kekkekee

k.da suke tul tgk balqis mandi kat pool tu,comey ngan giraffe tu lg ;-) x sabo ni nk tunggu anje upload seme gambo2 tu ;-)

zue @ annaleeya said...

mak aihhh... joget2 lagik balqis... hepy sgt la tuh... mandi kt pool lagik...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mas: tak pe lepas ni turn mas plak k...cuti puas2 k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lily : nak pi pulau plak ke...pegi jangan tak pi tau...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey: tol tu suziey...yang penting anak happy kan...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak zue: yup sampai joget2 tu...tak soh joget pun sendiri yang nak joget

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak da: tak pe lepas raya leh pi bercuti plak k...mesti sara happy punyer...banyak gambo nak kena upload...malas pun ada...nge...nge....

mummy_ayu said...

wah..suka la balqis..dapat mandi kolam...

atty's said...

amboi kan main lagi balqis..happy ..
comey nya geram untie tgk

Hezesuze said...

wah tmpat baru kan tu ??

Farra Dhelina said...

hpy nya balqis! suka la tu yer..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : ya...ya...paling suka anak dara ni la

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to atty: yup bukan main lagik happy nyer...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak heze: yup...baru bukak awal tahun ari tu kalo tak silap la

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to farra; ya...dah balik dgn mood holiday lagik

firahadifa said...

holidayyy.. best2..

Fieza79 said...

sonot....sonot...bkn budak je suka berendam ni owg dewasa ni cukop suka men air..hehee

Ain said...

sonotnya aqish....

siap joget lagi tue....hehehe...

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.