Followers

Thursday, July 15, 2010

~ Our Journey - Gambang Waterpark 1st Day - Part 3 ~

Lepas balqis berendam dalam pool...papa layan Video Games plak...
kat Gambang ada banyak pusat hiburan untuk Family...
so tak yah risau la jauh dari hutan tak tau mana nak pegi...
kat dalam resort ni pun ada tempat hiburan yang di sediakan...

anak beranak sama jek...suka layan menan ni...sementara nak balik semula ke bilik...

after that lepas solat maghrib kami pi lunch...perut pun dah lapaq giler..
lunch time ala buffet...makanan yang disediakan amat menyelerakan...
tapi balqis tak mau makan...cuma makan jelly jer....
erk....lepas kenyang kami ke Mini Aumiseum kat resort plak....

  • p/s kena khatamkan gak citer ni...kalo simpan jadik basi plak...

7 comments:

zue @ annaleeya said...

best balqis main game.. mase pegi ari tuh x smpat pon main game...

[-suziey-] said...

tiba bab mkn ni yg best..hiks..

cpt katam kan..nti jadi basi..ekke:p

Ain said...

menu sedapp pun takmo makan ke aqish?....

rugi.....rugi.....

penat agaknya aqish tu anje...

huhuhu...

wan sujaihah said...

waah best nyer...ha citer la gi..leh jadikan info klu saya nak g sana :)

Farra Dhelina said...

senang lah kan klu dah dkt dgn pusat hiburan,tak yah nk kua berbatu batu jauhnya..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

betul...dalam hutan pun banyak hiburan

mamamiera said...

syoknye pi funfair.. akk aritu x sempat pi main sane,coz smpi dh mlm.. kitorang stay 1night 1day je.. best je tgk aqish main kat fun fair ni..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.