Followers

Thursday, July 15, 2010

***Our Journey - 1st Day - Gambang Waterpark Part 1***

Salam semua...wah rindu dgn blog mama ni...
ari Isnin ari tu sempat jengah blog kejap...
ok...ari ni nak citer pasal percutian kami yang memenatkan
tapi berakhir dengan kepuasan yang menyeronokkan...
Kami ke Pahang pada ari Sabtu hingga ke hari Rabu...
semalam baru balik dari Pahang....letih tol la...
rasa malas nak keje ari ni...

Ok ni gambo time kami check in dalam kol 4.00 petang...dah terlambat sikit sebab balqis meragam ngantok nak tidok...papa banyak tol beg kami bawak...nak stay 5 hari kat Pahang punyer pasal...bilik kami kat tingkat 3....Resort ni best...kira puas hati la...balqis tidok...papa dukung jerk...

ni plak beg & bakul susu yang mama bawak dengan troli....
Gambo pemandangan persekitaran dalam resort, biliknyer leh tahan besaq gak...

  • p/s gambo ada 500 lebih dari gambang ke Terengganu ke Cherating...hye...jenuh la nak upload ni...keje banyak plak nak wat ni...satu2 k...
  • p/s pakej percutian kami RM578.00 untuk 3 hari 2 malam include breakfast & dinner

21 comments:

MrS. F!zA said...

berapa sewa bilik tu? katil dia berkembar ek ok la tido bertiga..hehe

mummy_ayu said...

wah seronok la balqis..holiday!!

Ena said...

ok la rege tu kan!..

selesa pun selesa.. tapi kalo dah berempat cam akak nie selalunye kena bawak extra comforter baru selesa.. hehehe..

Ummi Eisya said...

bestnye baru balik dari holiday..mesti mood pun holiday lagi..

[-suziey-] said...

weeee dh balik ek..welcome home...hehe...ok la tu 500 keping..kami g sabah 1500 keping gbr..adeii lg pening..xpe slowly update by part:p

Ain said...

anje, dah balik ke?

ingat kan sabtu ni anje kat cherating.....

huhuhu....

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to fiza: Rm578 sekali pakej punyer...berbaloi2

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : yup...balqis la yang paling sonot sekali

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ena: yup selesa gitu....

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to fara: yup...modd bercuti lagik ni

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey: nak upload pun malas ni...camne ney..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ain: kiter pi cherating ari bekerja la...weekend kat gambang jerk

♥Azie♥ said...

WOW..BESTNYER G BERCUTI..ANJE KAMERA AZIE PUN ROSAK..BILA LA NAK DAPAT GANTI..

smms said...

wah sonok nya bercuti kan ..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to azie: kiter siap beli baru lagik azie...tak pi repair ke...memang sakit hati hanset rosak ni....

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to smms: sonot...

zue @ annaleeya said...

sakan anje bercuti yer... sonot balqis...

anje duk yg 2 bilik tu ker??? akak dlu pon duk yg 2 bilik tu gak... tp bulih tahan kan??? selesa...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak zue: kami dok studio suite je...dah bertiga je...

~Siti Hajar~ said...

agak murah pakej yg anje ambik tu, include dinner skli plk tu..berbaloi2..hehe

Balqis happy habis la na, papa & mamanya layankan aje yer..

Farra Dhelina said...

weeee..dah blk dah diaaaa...

syoknya coti2!!

azura samsuddin said...

RM578 tu pakej utk sorang ke atau family Anje? mcm best je kan..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.