Followers

Thursday, July 15, 2010

***Our Journey - Gambang Waterpark Part 4***

Lepas erk....kenyang kami berjalan2 sekitar resort....
kami ber snap2 pic kat Tram a.k.a macam keretapi tu...
RM1 sekali naik untuk sehala....tengok la anak dara tu...tak nak pakai kasut
asyik soh dukung jerk...sib baik badan tak bam2 kalo tak lenguh la tangan

kat sini pun ada kereta kuda...RM10 sekepala...kami tak naik pun...mahal tu....

ok lepas snap2 pic...kami bagi hiburan untuk balqis plak...
wah bukan main melompat2 lagik anak dara ni dapat main menan ala2 fun fair ni...
RM2 per entry untuk kanak2 & RM4 per entry untuk dewasa...murah kan...berbanding dengan Fun Fair biasa....ape lagik...kasi balqis naik la semua menan ni....
dah menan yang balqis paling suka menan gajah pusing2 tu...sampai 2 kali naik gajah tu...
mama pun tak ketinggalan gak naik CRAZY BUS tu...
memang crazy giler la...naik berderau darah naik benda alah tu...
yang peliknyer balqis ok jer...tak takut langsung...mama palk yang gugup...
Mini Aumuseum ni dibuka dari 7.30 - 12.00 tengahmalam...
so happy...3 hari kami di Gambang Carribean Resort tak kuar kemana2 pun..
bersuka2 kat dalam resort jek....
  • p/s habis la percutian untuk malam pertama....

5 comments:

mamalieyna said...

best depa bercuti2 eh...sonot sgt la balqish tuuu...^_^

Ena said...

waaa weeee.. syoknyerrr..

Momma Mia said...

waaa sronoknya... tak sabar nk tau episod seterusnya...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hari tu gi gambang tak sempat pun gi fun fair ni....

zue @ annaleeya said...

waaaa... bestnyer...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.