Followers

Friday, July 16, 2010

***Our Journey - Gambang Waterpark Part 7***

Ya...sambungan lagik..setelah kepenatan kami makan lagik...
dinner untuk 2nd day...cam biasa anak dara ni tak mau makan
nak main je kejenye...mama & papa je yang isi perut dulu...
makanan malam tu sedap sekali...menyelerakan ada banyak menu...

cukup susah nak soh anak dara ni makan...baru makan sikit dah cakap
"kenyang dah papa"....

pastu kami mengisi masa yang terluang lagik dengan main2 kat mini aumuseum tu...
dah tak de wat ape layankan aje la...tapi time ari Ahad malam Isnin ni sangat2 sunyi
tak ramai orang...kebanyakan semua dah check out...seram pun ada...ye la kat block kami tu hanya ada beberapa bilik je yang berpenghuni...ari Sabtu malam Ahad meriah giler..
ramai orang menginap kat resort ni...
pejam celik pejam celik kejap je dah 2 hari kami kat Carribean Resort ni...
esok dah nak balik...sedey pun ada...sebab seronok dapat bercuti & merehatkan minda bersama kuarga yang tercinta....

3 comments:

Farra Dhelina said...

mmg, klu cuti, sekejap je masa blalu..cuba klu aktiviti lain..hihi mcm berjggut je..heeee

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang mood bercuti tu still ader kan walaupun dah naik keje...

[-suziey-] said...

kalau holiday tu..mmg kejap je rs dh abis..huhu..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.