Followers

Tuesday, July 20, 2010

.: Our Journey - Pantai Kemasik :.

Kisah cuti2 Malaysia lagik k...
dah nak habis dah...
kami ke Pantai Kemasik...
kalo tak salah la..sebab mama ingat2 lupe je...
almaklumlah semua pantai kami singgah k...

cantikkan batu tu...kami tak pi sampai sana pun...
just snap2 dari sini je

kengkawan perasan tak baju mama & balqis sama...
baju tu kami beli kat Gambang ari tu...
baju papa pun sama gak cuma papa punyer warna hitam
papa tak nak beli warna merah...nge..nge....
cam biasa anak dara yang suka possing...
nak tau balqis ni memang tahan punyer..
be;asah la bawak jenjalan pusing pantai dari pagi sampai malam
tak penat punyer..langsung tak tidok k...meragam pun tak...
bagus tol pakai...pakai bateri ENERGIZER Alkaline tu kot...
mama & papa yang kepenatan...
turn mama & balqis plak
time kat sini udara pantai bertiup sepoi2 bahasa...rambut balqis terbang2 jerk
sungguh nyaman waktu itu...tapi balqis ni penakut sikit
siap soh papa pegang lagik time mama nak snap pic dia
turn papa & balqis plak
kami sibuk nak amik gambar berlatar belakangkan baru tadi tu..
ramai kengkawan mama kata balqis ikut muka papa...
ye ker?ape pendapat kengkawan?
mama rasa ikut muka mama...hu..hu..penat mama mengandung mesti lah ikut muka mama kan

  • p/s penat kami berjalan2 kesana kemari..
p/s to kak zue...yup pantai yang 1st tu kat belakang UITM..ape ek nama pantai tu?
p/s Dah ada penaja untuk contest mama yang bakal diumumkan nanti...tunggu k...

16 comments:

Farra Dhelina said...

ikut muka mama dia lah!! mcm photostat tau! sama je dgn mama dia ;)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pantai kemasik lah tu..dekat dah nak sampai umah mak mertua eliss :)

zue @ annaleeya said...

mmg cantik kan pantai kemasik tuh... akak pon klu dtg kerteh msti sggah pantai nih...

pantai blakang uitm tuh klu tak silap namanya pantai teluk lipat...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to farra: ye ker???hu..hu..tapi kengkawan opis kata cam muka papanyer la

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to eliss: tol ye...tq eliss

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak zue : tu la lupa palk nama pantai...banyak sangat yang kami pi..kak zue tak de jodoh nak jumpa kan..kita datang time hari orang bekerja...tak tau plak lya admit ward kalo tau leh pi melawat dah la hanset rosak no tepon kengkawan semua tak de...hu..hu..

ejaMaria said...

mmg muka Mama die la... papa dia ade sipi-sipi jer... hehehe nak bagi kredit gak kat papa...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

mmg pun, aqish mmg ratu posing...geram nengok gambar2 dia...bersahaja & cute....yelah, aqish ikut muka mama...putih pun cam mama dia..

suka tengok gambar batu tu...cantik....kalau pi dekat2 sure lagi cun pose kat situ anje...

Ena said...

ala cutenyerrr dak aqish nie..

pantai kemasik tu memg cantik tapi akak pun dah lama tak ke sana.. rindu nak ke sana lagi.. huhhu

mamalieyna said...

merahnye mak ngah! ^_^..hikhik...sedondon tu yg best tuh! syoknyee....jln2...!

*waa ada contest lgkah? syok tu..hehe..

[-suziey-] said...

hahahah besela anje..klu dh namanya budak..dorang mmg xpenat pnye ..meragam pn x...tahan lasak ..ekeek:P

cute balqis buat jari telunjuk tu:p

hehe harusla ikut muka ibu yg mengandungkan dia kan..penat wooo nk bawa perut 9 bln:p

atty's said...

memang cantik ar batu tu anje

ApasH said...

Dulu time praktikal kt kerteh..pantai kemasek le tempat kitaorg lepak ptg2 sambil makan kepok lekor/sotong grg tepung. Mmg cantik pantai dia sbb batu2 tu.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang sejibik mama dia pun...

mamamiera said...

ceria bebeno korang sefmly..
merah mak ngah~~

LYaFRINA said...

alahaiii..anje smpai kemasik dh rupanya.. ke mesra mall x?? mesra mall depan sikit j dr pntai kemasik..

header asya kat blog lya tu..ambik kt pntai kemasik la..comelkn sini..lya suka pntai ni.. bersih jer...

msti lalu bndr kemaman.. lya duk situ la anje..kalo x blh jumpa.. blanja anje satar n otak2...


tp time ni lya msuk wad kan.. xde rezeki kt jumpa..pdahal dh dekat sgt tu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.