Followers

Tuesday, July 13, 2010

***Peminat Setia Tom & Jerry***

Auto Publish ***masih dalam Mood Bercuti***
Kisah anak dara mama peminat setia Tom & Jerry...
kat mana2 pun mesti nak tengok citer ni...
pantang ternampak TOM mesti cakap "nak engok cat"...
la ni kat rumah kami dah tak dapat la nak layan
drama2 kat TV...terpaksa layan DVD balqis...
kengkadang tu satu malam sampai 6 kali tengok Tom & Jerry ni...
DVD yang sama...yang mama pelik tu...
tak mau jemu2 la pulak...sampai mama & papa dah leh hafal ape citernyer
dari A - Z....kalo dapat ngadap...kusyuk no...tak toleh kiri kanan
panggil pun nyaut punyer....
hye anak dara ni...mama risau gak takut sampai ke besaq asyik suka ngadapa tv jer...
nanti keje sekolah tak nak wat pulak....

ni ntah kali ke berapa ulangannyer...

mama putih mata je la tenok citer yang sama je tiap2 ari...
kat opis biler kengkawan citer pasal drama2 kat TV...
surrender mama tak tau punyer...sebab dok asyik layan anak dara mama ni
nengok DVD...
  • p/s tq pada yang sudi jengah blog mama ni...walaupun tuan rumah tak online...

9 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

bleh geng ngan maryam ni

Hezesuze said...

beseler budak2 kan...layann jeler huhu

Ain said...

anje kena beli lagik satu tv....

hehehe....

seronoknya bila anak2 ngadap tv, kita senang nak buat kerja rumah....

betul tak?

atie said...

salam


biasalah budak2......

mamalieyna said...

ohho ayep lum pandai tom n jerry ni sbb tak byk didedahkan.. upinipin & mickeymouse tau la..hehe..

Farra Dhelina said...

dh nm kanak2 kan..mmg suka lah dok ulang tayang cite..smpai kita pon naik hafal! haha

mirza siap hafal lagi skrip upin ipin..haishhhh

[-suziey-] said...

oo aQeel xpnh minat tom n jerry..dia suka upin,barney,fish,lion ngn rempit..adeiiiiiii..

bestnye blog owner bercuti2..have fun!

~Siti Hajar~ said...

semua budak2 camtu la Anje, klu dpt tgk kartun mmg xtoleh kiri kanan dah, asyik ngadap tv jer..

anak2 khjr ni sampai ada koleksi dvd sendiri, Danial dgn ultramannye, Dalia dgn barbie & Danies dgn upin ipin..huh!

anak2 time ni akal tgh bjalan, jadi biarkan ajalah..

nza said...

budk2 mmg gitu....siap boleh hafal skrip lg....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.