Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Monday, July 5, 2010

Percutian Kami Bertukar Ke.....

Bukit Gambang Resort City...
3 hari 2 Malam kami di Gambang ( 10, 11 & 13 ) & 2 Hari 1 malam ke Cherating ( 13 & 14 )...
akhirnyer papa mengubah keputusan haluan percutian kami...
cuti sakan la kami kali ni....
Gambang Waterpark...mesti ramai yang dah pernah pi kan..
rumah abang ipar mama kat Gambang gak, kat Markas TUDM...
Package E-Value yang ditawarkan...
Sekitar lokasi Gambang Water Park...berendam air je la jawabnyer...


pelan Gambang Water park

Package yang papa amik....Holiday Package 3days 2 Night... murah je kan...

  • p/s to lya, kak zue & ain...nanti leh la jumpa ek...Sabtu malam Ahad lepas kami dinner kat Hotel Gambang kiter jumpa kt Cherating...kami turun sana k...InsyaAllah kalo ada rezeki akan ketemu jua...
  • p/s ada banyak ke destinasi yang menarik kat Gambang ek???atau kat Cherating lagik best???TQ pada yang sudi bagi cadangan untuk pegi kedua2 tempat sekaligus...
  • p/s ada pasar malam tak kat Cherating @ Gambang...nak beli ole2 untuk kengkawan kat opis

18 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

mama rifQy said...

ole2 untuk rakan blogger xde ke?hehe

[-suziey-] said...

waaaaa best best,..happy holiday!! have fun...

Huda said...

kite kan wlupun dh lame duk paka..dekat je ngn gambang tp x penah pegi lg :( sedih2..dh nak pindah dh pun kan..

Farra Dhelina said...

mmg best! sy belum smpai lagi..uwaaaa... nway, happy holiday yea!

LYaFRINA said...

waa... dpt pegi dua2.. best la.. kat gambang just ada tmn tema tu je la anje.. just main dlm tu.. tp ada byk gak xtvt situ..

mcm kat cherating, blh pergi tgk penyu... p kuala kemaman.. ada byk keropok.. kalo kbtulan kna mlm jumaat, blh k pasar mlm kt kmn.. besar...

btw..slmat b'holiday... insyallah.. ada rezeki kt jumpa ye...

LYaFRINA said...

anje..pakej e value tu..kalo x silap, kalo kt x gunakan habis.. dia akn pulangkn balik duit kita.. just scan masa kat kaunter.. sbb lya dulu dia pulang balik duit.. tp xingt pakej aper r..

..nOj.. said...

bukit gambang ni 3 minit je dari opis aku ni. tp baru skali pg. pasar malam ade dpn opis aku ni, ari khamis mlm jumaat. takde dh tempat menarik sekitar bukit gambang, tempat ni kt utan, mmg situ je tempat menarik. tp best la kt dlm tu.

pastu nk btau gambang ngan cherating kemain jauh. gambang ke bandar kuantan lebih kurang 45minit. bdr ktn ke cherating 45 minit lg.

happy holiday!

Ain said...

13 ngan 14 tu bukan hari selasa ngan rabu ke anje....

konfius jap....

anyway, kalau hubby ain tak kerja kami turun ke sana....

hehehe....

kat cherating tu memang ada pasar malam, tapi kecik jer....

lupa pulak hari apa....

kalau nak beli ole2, boleh ke chendor, atas sikit pada cherating dan bawah sikit dari kuala kemaman.....

ada macam2 jenis kopok kat situ....

mamalieyna said...

amboi memang cuti sakan ni...jeles ahkak.. =P

emy/mamasuri said...

kt cherating pun ada gak jual kopok tu...leh beli as ole2 tu..
gambang takde pe kot..hehehe
batik2 pun ada gak kat chrating..kg ai tuuuuuuu...hehehe

Hezesuze said...

kedua2 tmpt lom terjah lagik...huhu

lily azliyana @ mama zara said...

okla plan tu..alang2 dah smpai kuantan, gi dua2 tpt sekali..bukit gmbang sy lom smpat nak jejak..tp klu kat kmpung cherating tu, mmg byk kedai jual2 sevenier

nza said...

sronok la balqis boleh berendam lama2.....

mummy_ayu said...

samalah ngan farra..lum pernah ke sana lagi..apa pun happy holiday, nanti snap banyak banyak..story yer..!!have fun!!

zue @ annaleeya said...

amboi anje... sakan cuti nih...

klu xde ape2 aral, kita jumpa ye... apepon, hello2 tau...

hepy holiday...!!

eRiNsZ said...

mau ole-ole? rasernyer keropok kot pling sengsuei...

E.L.I.Z.A said...

wowie...lg senang p dua tempat terus hehhe...happy holiday!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

happy holiday...2 2 tempat tu pun best dan macam2 aktiviti kita boleh buat sebenarnya....

have fun

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.