Followers

Thursday, July 8, 2010

*** Percutian Kami Seterusnyer Ke.....Gold Coast..***

Ape ke Gold Coast???silalah perasan k...
sebenarnyer destinasi percutian kami lepas ke Gambang & Cherating...
kami akan ke Genting Highland pulak...tapi bukan minggu depan k..
sakit pinggang kami dok ke sana sini...mau pengsan nak keje pastu..
hu..hu...percutian ke Genting Highland ni kami plan maybe lepas raya kot....
terlebih dahulu terima kasih tak terhingga untuk Amy a.k.a MamaTisya
yang telah sudi menjual voucher ke Genting ni selama 2Hari 1 Malam dengan berkoskan RM65
maybe lagi semalam kami tambah sendiri....

  • antara pakej lain adalah termasuk: (ni details dari amy)

    bole pilih salah 1 hotel samada di first world hotel or awana genting hotel...bole pilih mana anda suka....dpt bilik deluxe (normal price utk deluxe dr rm140++ utk first world & dr rm235++ utk awana) ...bfast tk termasuk ye...bilik saje...
    FREE tu utk low season shj ye..so kalo date weekend kena byr surcharge mengikut rate hotel tersebut tp kalo date yg dipilih tu weekdays mmg FREE tk pyh byr apa2
disamping itu dpt lg voucher2 lain...cthnye utk main2 kt theme park, utk travel by bus,utk main bowling dan byk lg.... Voucher outdoor theme park buy 2 free 1 bkn buy 1 free 1 macam sebelum ni...tak kisah la..janji dapat pi bercuti, kos lain tu tolak tepi soh papa tanggung.....
voucher ni je mama sponser untuk papa....aci tak???

voucher ni valid smp 31 January 2011...so tak rugi beli k

kredit to google .com

pic pinjam dari blog Amy aka Mama_Tisya...Awana Hotel..

Cabel car...

menan2 kat situ...yuk...bestnyer...tapi confirm tak mau naik punyer
  • p/s to amy...tq dear...confirm memang nak...nanti bagi nombor akaun untuk bank in duit voucher tu k...next time kalo ada kat tempat lain plak sila heboh2 kan k...sape ada voucher ke Melaka kasitau k...nak beli gak...nak pi bercuti lagik...nge...nge....
  • p/s sape yang ada beli voucher ni dari amy jom la pakat ramai2 kita pilih tarikh yang sama untuk pi sama2...leh gather2...expecially ayu ibuayahdamia...nge...nge...

43 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..nk p genting yer..
Bestnyer..kita dh bertahun2 x p sana..Rindu gak nk jenjln.. :)

Nurshahfamily said...

bestnyer..... nur tak pernah sampai sana lagi huhuhu

mama rifQy said...

Wah.ingatkan Gold Cost tadi!!

iem said...

Bestnya bercuti...

LYaFRINA said...

woww..bestnya.. lya pon lps raya adaplan nk k tmpat tinggi.tp xtau nk ke cameron @ genting..

pakej tu,,ok la berbaloi-baloi...
bestnya anje.. dh rezeki..

fikaryna said...

anje..husband ryna ada di genting..bila dah sll pegi makin x tahan dgn sejuknya..huhu..

selamat bercuti!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Wah, best best... bila la nak dapat pergi GH ni...

Syoknya anje, dapat pi bercuti2 ye... Bila lagi kan...tumpang anak sorang ni.

Farra Dhelina said...

bestnya anje.. lagi2 klu pakat2 sama naik genting! syok tu!

Yulia said...

ingatkan pi Gold Coast td...baru nak itut...ehehehehe

mummy_ayu said...

ingat tu la nak ke gold coast..he he he..tak kisah gie mana pun holiday as long as holiday with family..dah cukup enjoy dah kan..
best nye gie genting..lama dah tak gie sana..last dulu time 2nd honeymoon..before pregnant kan Ian. kira dah dekat 5 tahun gak la..uish windu nak ke sana...

Ain said...

bestnyaaa dapat pakej murah....

ingatkan anje nak gi gold coast betul tadi.....

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lily : hu..hu..kiter langsung tak pernah pegi k

mama zharfan said...

selamat bercuti!!!...genting tu dm setengah jam dari rumah me kat msi (umah me kat gombak)..dh byk kali gak cuti2 kat sana..me suka dok awana :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to nur: tak pe nanti soh husband amik cuti leh pi k

maslinamansor said...

selamt bercuti yer anje... mas pun dalam perancangan nak bawa mak abah p jalan2...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to amma rifqy: berangan je nak ke gold coast tu..hu..hu..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to iem: ya mesti semua orang suka pi bercuti kan

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lya: jom la pi genting leh pi sama2

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to fikaryna: ye ker...wah dah selalu la pi sana ek

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lady salwa: sonot tak sabo nak pi ni...harap2 ttak de ape yang menghalang...nak itot jom la

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to farra: ramai2 lagi meriah & sonot kan...farra tak beli ke voucher tu??

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to yulia: tak lah...bernagan je nak pi gold coat tu...hu..hu..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : ape laie jom la pakat pi ramai2

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ain : alhamdulillah rezeki berkat kengkawan tolong...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

anje!!! ayu pun beli voucher ni ngan mama tisya jugak.

jom ramai2 kita gather kat genting..sure syok ramai blogger kat genting tu sedang berjimba2 kan...jom ramai2 erk..

ayu las pergi genting masa tahun lepas...lepas pantang ayyunie...masa tu ayyunie tak pandai main apa pun..ni pergi kali ni haruslah macam2 main kan..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : ape lagik...jom la pakat pilih tarikh yang sama...leh la together2 pi

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suzie: ye ker...wah sellau pi la ni

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mas: ape lagik leh la bawak pi jenjalan2

atty's said...

kty pun baru je balik dari holiday kt genting.

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak atty: haah kan kiter baca kat blog akak ari tu...best kan

emma said...

best jugakkan anje klu dapat pakat ramai2 kite g date yg sama.. hehehe..

emma pun ade book gak voucher tue..

hajarus said...

wow bestnyer anje... siap dapat beli vouncher lagi..

fa10 said...

memang best gi genting... esp utk anak2.
hati2 bila main, boleh luruh jantung tu...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to emma: nanti leh la pi sama2 kan...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to hajar: rezeki berkat pertolongan dari kawan

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to fa10: tu la 1st time nak pi ni...tq dear

emy/mamasuri said...

dah lama tak g genting...
huhuhu...
papa suri tak minat g genting..
ho ho ho ho

zue @ annaleeya said...

wahh... sonot ler balqis.. jalan2 jer yer...

[-suziey-] said...

waaaaa nk ke genting plak..happy holiday..selagi kesihatan mengizinkan..rezeki berlebihan...g la holiday puas2:) luangkan masa dgn yg trsyg:)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to emy: kita pun tak pernah pi...ni nak try la best ke tak

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak zue: selagi ada peluang...kami mahu bersama

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey: ya..betul tu...kiter amik pendekatan tu la yang kita amik demi bersama yang tersayang...wah ayat tak cukup sifat...caik yuk...

e.l.i.z.@ said...

wahh..ni dh pulun bercuti ni...bestnya!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.