Followers

Tuesday, July 20, 2010

***Senarai Pemenang Mama_Balqis 1st Moment GiveAway***

Selamat pagi semua...
Ok seperti yang dijanjikan jom kiter tengok proses pembuangan undi dilakukan
oleh Balqis & dibantu oleh papa...
kesemuanya ada 72 penyertaan
dan hanya 3 hadiah je yang disediakan...

Url link peserta GiveAway semua di campur dan diletakkan dalam bakul
untuk proses selanjutnya....

ok mama umumkan tempat ke 3 dulu la k...

anak dara mama dah cabut undi...siap gaul2 lagik...mama nak snap tak nampak plak URL link sape...jom kiter ZOOM dekat2 sikit URL link sape yang kena...
:
:
:

:
ya itu dia dah nampak pun...
~ mamamiera ~
tahniah k...
proses yang seterusnya...cabutan undian untuk yang ke 2
tengah baca tu...cam paham je ape yang tertulis kat kertas tu...
jom kiter tengok sape yang kena
:
:
:
:

:
~ MamaLieyna ~
tahniah2...
ok ni cabutan pertama yang balqis buat time ni balqis betul2 memberikan kerjasama
siap peace2 lagik tu...penuh dgn gaya cabut undian ni...
siap peace lagik k...bersemangat anak dara ni biler mama soh cabut undi k
jom kiter tengok sape yang kena
:
:
:
:
~ Suziey ~
yuk...tahniah k
pastu mama soh la anak dara ni pilihkan hadiah untuk ketiga pemenang diatas tu...
mama soh cabut undi untuk 3 URL link tu...
tapi yang kelako nyer anak dara ni nak possing link haq kat bawah ni jugak...
tak mau tukau yang len...biler mama soh pilih yang len terus balqis tak nak pegang kertas
tu untuk mama snap pic URL link tu...
tahniah k suziey dapat 1st prize...anak dara ni minat sangat nak possing dgn url suziey gak...
maka dengan ini suziey dapat hadiah pertama k
susah tol nak dapatkan kerjasama dari anak dara ni...
mama soh pegang kertas nak snap dia goyang2...pastu last2 balqis bosan layan mama
terus pi depan main dengan papa...hu...hu.....
senarai pemenang GiveAway mama kali ni...
hadiahnye...harap2 semua pemenang kat atas tu suka k...
tahniah & sila email alamat anda ke
  • p/s contest ari tu ada 2 orang pemenang lagik yang tak bagi alamat, Damia Ayyunie & Putri Irdina Qaisara, yang len mama dah packing untuk pos Jumaat ni k...
  • p/s pasni ada contest lagik...tunggu k...

17 comments:

mamalieyna said...

waaah tak sia2 pengjoinan diriku! hiks...bahsa apa ntah! yeaa yeaa happy! happy for kwn2 ku jua..suziey n Zai! cayalah kita! ^_^..maceeeh balqish terpilih nama auntie2 sume ni..

mummy_ayu said...

tahniah to winner...!!!

nEa FleriDa said...

klh.. :( btw thniah kp pmng..

azura samsuddin said...

tahniah kepada pemenang...

Momma Mia said...

alahai geram la tengok aksi Aqish posing sambil cabut undi...

Congrat kpd semua yg bertuah...

♥MAMA♥ said...

waaaaa bestnyer seme kwn2 kite menang ;-)congrats to all the lucky winners!

haaaaaaa,kn dh dpt reminder drpd tu..hihiiii sori bozzzzz,jap lg k.da email ye detail utk phantaran hadiah tu,asyik lupa daaaaaaa ;-p

[-suziey-] said...

weeeeeee....hoyeayyyyyy....alhamdulillah..rezekiiiiii....jadi pemenang bertuah ni..cayanggggg balqis..cewah..syg lebih ni sbb xnk lepaskan url aunty...hiksss...
thanks anje...bestnye hadiah2...eeee xsbr nk tunggu hadiah..hehe...thanks again..
congrates ieyna n miera..weeeeee :)

[-suziey-] said...

pstt...kt dh buat n3 kemenangan..autopublish kol 12..hehe..sbb baru publish n3..bak petua awk bg kan..harus ade gap antara n3:D hehe

zue @ annaleeya said...

waaaaa...... akak jeles anje.... yg dpt seme kwn2 plak tuh... nape balqis tak cabut nama aunty???? uwaaaaa....

thniah pada suziey, eina dan zai.... kongsi bleh tak???? nak jgk tuh... hahahah!!!

Intan Inn said...

tahiah kepada pemenang2 yer..semoga happy dgn hadiah tue...tq tue balqis sbb cabut undi n pipih yg terbailk.hehehee

wan sujaihah said...

nampak adil..hehhe...ala saya tak sempat nak joint...skangbanyak sgathal...

takniah pada pemenang

mama rifQy said...

tahniahh!pada sume!

atty's said...

tahniah pada pemenang..

miemiey said...

tahniah kepada pemanng.....cantek hadiah...!!!

Farra Dhelina said...

wahhh betuah nyaaaa!!

mama zharfan said...

congrats to all lucky winners!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

salam...tahniah kepada semua pemenang..

alamak,....tak bagi detail lagi yer..kalau ayu bagi kat sini boleh tak...malas nak buka email pulak..

damia ayyunie bt khairuddin

1395, jalan pulai jaya 48,
bandar pulai jaya, 81300,
skudai johor

0127560895

sorry...lambat bagi detail..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.