Followers

Friday, July 16, 2010

***Update Senarai Peserta Mama_Balqis 1st Moment GiveAway***

Sila semak penyertaan anda & sekiranya URL link anda tiada, sila beritahu k, anda ada tempoh selama sehari untuk berbuat demikian sebelum pengumuman pemenang dibuat.

  • p/s untuk makluman semua...mama lom double check lagik syarat2 u all semua cukup ke tak...so mama nak reminder semua supaya double check semula k...mama takut tak sempat nak check & sekiranya anda menang tapi tak cukup syarat maka hadiah akan diberikan pada peserta seterusnyer k...
  • Untuk maklumat mengenai SYARAT2 yang telah ditetapkan bagi melayakkan anda menyertai GA ini sila klik

7 comments:

[-suziey-] said...

yeayyyy nama kita ade:) smga bertuah:D

Kauthar said...

ada2....semoga bertuah jugak mcm suziey..hihi

eima said...

ade .. TQ anje ..

Suhana Shahril said...

Nama chek pun ada...fuh..fuh..(hembus sbb nak dapat hadiah) hahaha...

Intan Inn said...

alhamdulillah..nama intan ader...tq anje...

mama zharfan said...

ada nama me ;)

Izzatul Iman said...

Alhamdulillah nama saya ada...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.