Followers

Monday, July 5, 2010

~ Weekend Kami Ke Pasar Pagi Shah Alam ~

Selamat pagi semua, ari ni tak de citer best pun..
cuma nak citer pasal weekend kami..
sape pernah pi pasar pagi kat Shah Alam???
mama suka pi pasar Shah Alam ni...sebabnyer ada berbagai barang yang dijual..
pasarnyer panjang giler...tak ter round kan..
sib baik la semalam cuaca sayup2 je tak panas...
tapi akhirnyer hujan rahmat turun la pulak
terbantut la mama nak round tengok ape yang ada..
sempat pi separuh jalan je...
pasar kat sini barang2nyer murah2 belaka...
yang penting ada banyak pilihan...
pengunjungnyer???mak ai memang ramai giler
sampai jalan jem untuk kuar & masuk

ni mama snap pic sekitar pasar berkenaan

time ni hujan dah nak turun...

tak de beli banyak pun sebab tak sempat nak round.

  • p/s malas tol nak keje...

27 comments:

nieda said...

nida selalu pergi pasar shah alam beli brg basah..minggu ni je x pergi..mmg ramai giler org..selalu pukul 7 pagi kiteorg dh gerak pergi sana..Harga mmg murah sikit compare dgn yang lain..

mummy_ayu said...

samalah ngan Ayu...rasa mcm nak EL jer pagi tadi...bos pun takde..but bila pikir ada keja nak buat..kena gak dtg keja..

emma said...

emma slalu gak g pasar shah alam nie.. mmg syok..

[-suziey-] said...

kita pn suka g pasar pagi..tp bkn kat shah alam la..hehe..best..mcm2 mknan ade jual..n baju also..ekekekek:D

me too..mls nk buat keje..baru nk mula jenjalan umah kwn2:)

Huda said...

best pasar pagi shah alam ni..tp orgnye ramai x ingat..jenuh nak jalan :)

firahadifa said...

agreed ! malas tul nk keje today

LYaFRINA said...

anje ni pasar pagi y kat satdium shah alam tu k??? dulu slalu dtg sini.. sbb msa tgu result spm dulu lya ambik basic teknologi komputer kat PTPL.. dkt sgt tu...

Fieza79 said...

sll g pasar pagi kat sini..pon da mcm2 brg...

kita pon mls nk kije ari ni...

mama_auni said...

iza pon kalo balik subang mesti pegi pasar kabut kat Stadium Shah Alam tuh..hehehe best banyak mende lah carik..hehe..tp kene g awal sebab nti panas dah xbest jalan..

mamalieyna said...

lama tak g sana...huhu mls gk, ingt nk cuti ari ni..tp cuti sipi2 dah..huhu..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : kalo ikutkan memang terpkasa cuti sebab pengasuh balqis mula2 EL anak dia masuk sepital...last2 dah discharge so kena la keje

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to nieda: mak ai pagik nyer..kitorang kol 8 baru nak pi sebab nak tunggu anak dara tu bangun lagik

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey: ya...ya...banyak baju yang leh di beli...kalo bab mengabiskan duit serahkan pada kaun wanita...kih...kih

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to huda: tol tu ramai orang...kena awal2 pagi pi

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to firahadifa: tol tu malsa bangat...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to fieza: ya ampun memang malas nak keje ari ni...

hajarus said...

hajar rasenyer pernah 3 kali g pasar shah alam ni... tu pun lau kebetulan g rumah kakak hajar kat subang...

pasar ni besar tul kan anje... memang puas la dok round... ;d

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lya: tol tu lya...kat stadium shah alam...pasar yang paling kiter suka...nge...nge....

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mama auni: tol tu...kalo dah panas dah berpeluh2 malas nak jenjalan kan..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak ina: ape laie...jom la pi...kita je yang tak sampai lagik kat I city tu...hu...hu...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to emma: best kan...banyak barang

maslinamansor said...

xde gambar anje pun...

Farra Dhelina said...

hr isnin mmg ler.. adeii

ni pasar yg kat dpn giant tu ke?? time pose lagi syiok kan!! ramabng mataaaa..

Ain said...

kalau hujung minggu, adik ain selalu datang beli barang basah kat sini....

banyak gerai kan....

lily azliyana @ mama zara said...

kite dah 3 tahun dok shah alam tp tak pernh lagipon jejak pasar pagi nih..isunye, setiap pagi ahad dok malas sungguh nk bangun awal..sonot bergolek atas katil 3 beranak..kekekkee

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

isnin memang malas kan....rasa nak cuti lagi jer..hehehe

Shamz + Fieza = Muiz said...

salam..
tah mcm mana..gambar ku ada pulak..
yg baju pink suar blue tu..
itulah daku..
ujan..takde beli apa2 pon..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.