Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Friday, July 2, 2010

~ Yey Mama Menang.....TAPI..........~

Mama menang???ape yang mama menang???tadi tengah jenjalan
kat Blog Yantz mama terjumpa la contest ni...
hadiahnyer menarik...barangan Exclusive Adidas Vuvuzela...
pastu jawab beberapa soklan then klik subit...
tak sangka menang....yaho....sonotnyer....
tapi sayangnyer....mama tersalah masuk nombor IC papa la...
patutnyer 790221 bukan 790921
tarikh lahir mama & papa sama cuma Bulan je lain
dek kerana curik2 masa nak cepat punyer pasal
dah tersalah taip....camne ek???leh claim ke???
dan lagi satu masalahnyer...hadiah WAJIB ditebus
pada 11 July 2010 dari pukul 4.00petang - 12 pagi...
masa tu kami pi bercuti ke cherating...
hu...hu...sayangnyer...murah rezeki...tapi tak kesampaian nak claim...
kalo leh tukar pada orang len leh la bagi....
nak wat camne...cubaan yang tak de rezeki...
hu...hu...kalo tak dapatlah barangan exclusive dari Adidas...
  • p/s credit to yantz yang suka bagitau pasal contest ni...mama cuba sekali je terus berhasil...

20 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

eima said...

tahniah dan takziah ....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

camne eh..leh ke? sbb no ic tu penting ooo utk claim

cuba la call org tu
saygla if tak amek adiah tu anje

Wansteddy Tales said...

wa bertuah betul! saya cuba jugak tak dapat >< tahniah anje ^^ murah rezeki jumaat alhamdulillah ><

♥MAMA♥ said...

hihii tahniahh!! k.da pun dpt gak..tp lebih kureng sama ler kes kite berdua ni nnt,huhuu

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to eima: hu...hu...mula2 tahniah...pastu tak leh nak redeem takziah la kan...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to rose: tak claim pun sebabnyer kami pi cherating la ari tu...hu...hu...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak da: sama lah kita k...tak de rezeki kan

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to wan: hu..hu..tapi tak leh nak pi redeem sebabnyer time tu kami ke cherating...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah...tapi alahai ader halangan lah pulak..

Ena said...

alahai.. sadisnyerr.. uhuk! tak pe la.. maybe next time.. :)

mamalieyna said...

tahniah tapiiiiii...alahai sayangnye! huhu..

myda said...

ala...cianyer..
xpela xder rezeki kowt...

Wansteddy Tales said...

tak boleh mintak sesiapa tolong ambil ke anje? sayangnya.... ><

nieda said...

tahniah tau

yantz-yeem said...

camno tu???alahai...try le kol n goda2 penaja tu..mn tau leh kawtim!!!

maslinamansor said...

taniah ... dan takziah gak la... :)

Farra Dhelina said...

alooo sygnyaaaaa.. cuba lah kol org yg organize tu..

E.L.I.Z.A said...

memang nk kena isi ic laki bini ek?

Ain said...

sayangnyaaaa tak dapat nak tebus kan....

huhuhu....

[-suziey-] said...

huhu syaangnya anje..adeiiii..xpe anggap la tu xde rezeki..wlaupn menang tp xleh nk dpt hadiah..huhu..sian anje..xpe redha ok..insyaAllah akn digantikan dgn yg lain:)

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.