Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Friday, July 30, 2010

.: YOU'RE A POTENTIAL FINALIST IN THE THIRD AND LAST STAGE OF THE READER'S DIGEST RM750,000 SUPER CONTEST :.

Selamat pagi semua...entry auto publish k...mama On Leave today jaga balqis kat rumah sebab Ibu a.k.a Baby Sitter balqis On Leave...
sonot kami dok rumah main bersama...

ok nak share email yang mama dapat
sejak akhir2 ni macam2 email yang mama dapat...dah naik rimas rasanyer nak baca...
ni lagik satu email yang meragu2kan...leh pecaya ke kengkawan???sape ada dapat??
p/s esok ada kenduri Tahlil kat rumah Opah balqis...sempena nak bulan Puasa ni...AL-Fatihah untuk semua kaum Muslimin & Musliman yang telahpun pergi meninggalkan kita...

7 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

mummy_ayu said...

ayu pun selalu dpat email merapek cam nie...ntah apa apa tah..
seronok ari nie cuti..best!sukala balqis..

Sidratul Muntaha said...

unsubscride jerlah mama.
maybe ade joint mana2 link or contest online n bg direct email.
tu y sponsor2 buat promo sekali.
btw also,klu ade pakai card credit (klu ade),sponsor pun laju jer bg email n brochure yg bukan2.
kat umah pun belambak kat peti surat tu n kat email pun sama.

Ena said...

owh cuti juga mcm mamalieyna.,. heheh

akak ada juga dapat tapi bukan email tapi memg surat yg dihantar terus ke rumah..

Reader Digest ni betul memg syarikat yg mengeluarkan Majalah tu.. syarat nak join contest tu adalah kena melanggan majalah tu dulu..

atty's said...

selalu jugak dpt email gini ..

maslinamansor said...

cuba tanya dari pihak RD dulu..

[-suziey-] said...

jgn pecaya anje..br je baca ade blogger lain dpt email ni..mcm2 muslihat skang ni..carefull..n bear in mind mane ade org mulia sgt nk bg duit pree senang2 jek..inikan plak jenis camni

♥Azie♥ said...

AZIE SELALU DAPAT..KDG2 TUE MENANG NO EKOR LA.HAHAHAHHA....DELETED JER ANJE..

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.