Followers

Thursday, August 12, 2010

♥ Ada Perubahan Kat Blogspot ♥

kengkawan perasan tak...la ni dah ada SPAM kat blogspot...
so leh la SPAM comments yang tidak dikehendaki...
ada perubahan baru yang dibuat oleh blogspot.....
tahniah ye pada blogspot....
lagi satu kiter leh tau blogger komen untuk entry yang mana
sebab kat situ ada link blogger yang komen then entry yang dikomen...
senang sikit kita nak balas komen tu...ye dak?

12 comments:

syawalsimpsons said...

mmm....betui...betui...betui....memang dah up 2 date dah 2...blogspot...
tahniah 2 blogspot n anje dpt tau hal ni..hohoho

Intan Inn said...

tq yer mama bagitau..intan pun tak perasan pulak

Fieza79 said...

owhh perubahan yg baik tu...tahniah wt blogspot..!

MamaYatie said...

suka3x..esp tang komen tang n3 mana tu..tq anje for sharing this

eMMe said...

perasan kot..tapi tak amik port sgt, hehehehe...

Wansteddy Tales said...

tak masuk lagi icon perubahan blogspot dlm blogku anje >< hahahha.... kena tunggu >< cambest gak icon baru ni

Farra Dhelina said...

fra pya kmen tak wat aprval..

AshAnas said...

shira kena SPAM kat shoutbox ni... cmne nk buat ek?

MrS. F!zA said...

tak tahu plk sbb tak setting untuk approve dulu

J.L said...

haah. yela.. blogspot dah UP gitu ;)

Hezesuze said...

uiks camne nk tau tu....huhu

mummy_ayu said...

ah ah..ayu pun tak perasan..nanti check jab...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.