Followers

Wednesday, August 11, 2010

♥ Agak Kecewa ♥

Salam Ramadhan...lambat bersiaran...
ari ni mama agak kecewa....KENAPA?bukan pasal bulan posa k..
tapi pasal ....."hati dah takde kat opis ni"...ntah la susah nak diperjelaskan..
bulan Ramadhan ni..tak nak cakap banyak2...
kurang pahala nanti...cuma nak bagitau
kami semua balik kol 4.30 petang bulan puasa ni...

p/s lepas raya harus gandakan usaha ni....usaha ape ye?usaha demi masa depan...

p/s ada la something yang membuatkan mama kecewa setelah pengorbanan mama lakukan...nak wat camne...dah rezeki takat tu...maybe rezeki mama lepas ni kat tempat lain kan...mama & papa lepas raya sama2 berganding bahu untuk pencarian....??

22 comments:

Intan Inn said...

banyakkan bersabar yer anje..erm bestlah dapat balik awal.leh masak sedap time berbuka...

mamalieyna said...

seperti memahamimu..huhu..harapan supaya nasib menyebelahi..moga ada rezeki di luar sana..tapi sblm tu..bersabar jerlah!

Selamat berpuasa! kak qish tak bgn sahur sama ke? ^_^

emma said...

bestnye balik awal.. Kite balik mcm biase gak, pkl 6..hukhuk

Wansteddy Tales said...

wah bestnya. sporting la bos anje. kitorg ni myb susah kot nk dpt pelepasan balik awal. boz baru rule pn baru jugak huhu...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to intan: tq dear..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to kak ina: yup luaran nampak ok je kan..dalaman???kita yang dok HR ni dah macam2 benda yang kita nampak cam tak adil...dah tak tahan tengok lebey baik bawak diri...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to emma: nama je kol 4.30 tapi kita balik kol5.30 gak sebab hubby tak dapat balik awal

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to wan : yup untung bagi yang dapat balik tu...kita kena tunggu hubby jugak..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

selamat berpuasa anje :)

mummy_ayu said...

kenapa anje..tak happy kat opis ker? sabar la..tak pun try cari keja baru..tukar persekitaran..keja swasta senang sikit nak tukar keja..kami yg keja kerajaan nie susah sikit..
apa pun selamat berpuasa...
bestla dpt balik awal..ayu pun nak try la bodek bos..nak minta balik awal...
pstt..nak tanya baju dah pos ker lum..saja je..tak urgent pun tau!!tq!

syawalsimpsons said...

sabarla ngan aper yang dah jadi...2 semua dugaan dalam bulan ramadhan ni..bersabar yee...

ch@ said...

selamat berpuasa ye anje...
sangat sweet itu gambar, balQis mesti nak puasa ngn mama kan? haha :D

Ain said...

selamat berpuasa anje....

jangan sedih2 k, insyaallah ada rezeki yang bakal menanti anje nanti...

ain doakan....

Ummi Eisya said...

bestnye la balik awal 4.30..siap leh masak slow je kan..daku balik 5.30..selamat berpuasa

MamaYatie said...

sabar byk2 yer..jgn lupa berdoa smg diberi rezeki kot lain..doa waktu pose mustajab..

maslinamansor said...

sabar2... bulan ramadhan ini penuh keberkatan..

Gieyana said...

aperpon moga tabah menghadapi...awalnyer balik..sure sempat nk masak2 kan..selamat berpuasa..:)

mama zharfan said...

selamat berbuka puasa :)

zue @ annaleeya said...

nape anje??? ade masalh keje skang eh??? sabo ek anje.. Insyaallah, ader rzki anje kt tempat yg lbih baik...

akak pon balik kol 4.30 gak... selamat berbuka puasa yer..

CuTeMiUt78 said...

eemmmm napa?? apapun byk2 bersabar hendaknya

Farra Dhelina said...

knp anje? bsaabr ye..

* anje..trm ksh ye ats kata2 sokongan dr anje..

slmt bpuasa anje

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ne pasal tendar yg dah tutup yg you dah pulun prepare tue ke?
takpe nanati ada rezeki yg lain..
hopefully sempena ramadan allah bukakan lebiih luas pintu rezeki u sekeluarga

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.