Followers

Monday, August 2, 2010

.: Akhirnyer Mama Cash Out Jugak ~ Nuffnang :.

Hye...tahan punyer tahan...akhirnyer cash out jugak...
Alhamdulillah rezeki nak raya ni...
mula2 ingat nak cash out time nak pi bercuti ke Genting...
tapi dek kerana papa yang nak support keseluruhan perbelanjaan
makanyer mama cash out la untuk persiapan raya....
tak banyak mana pun mama dapat...tapi leh la menampung kos beraya nanti..

lepas ni kena berusaha lagik untuk tambah duit Nuffnang yang dah Zero balik setelah mama cash out kesemua duit tu....TQ jugak pada kengkawan yang sudi bagi support kat blog mama...

31 comments:

Mama Hanim said...

tahniah anje..best tu..

Farra Dhelina said...

bestnya..kita baru je suku dr anje pya tu..bzmn lah lagi nmpknya..heee

♥MAMA♥ said...

waaaa best tu,sopping time!! ;-)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wooow, byknyer!!!!
total wape bulan earning tu?
btw, tahniah n samat bershopping!!!

emy/mamasuri said...

bestnya..bila sy nak cashout nuffnang sy ni...

atty's said...

leh pakai utk belanje ari raya nanti.

♥Azie♥ said...

LEH BELANJA MAKAN...

mama zharfan said...

best tu...harap2 me pun boleh dpt byk2 nuff mcm anje :) :)

mummy_ayu said...

ayu punya..jauh sesangat dr anje punya..kena usaha gigih lagi nie..caiyok caiyok!!

Ena said...

wahhhhhh..

syoknyer.. banayk juga tu..
ntah bile la nak dapa cenggitu.. kena peram lagi la gamaknya.. ;D

Ain said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaa.....

ain baru ciput, bertahun lagi agaknya nak dapat sebanyak anje....

Hezesuze said...

wow byk nye...???

shidasyakirin said...

blh tahan tu..bila nak ajak me shopping..hehehhe :D

Puteri Satu said...

banyak tu.. alhamdulilah.. rezekikan... sebulan ke kumpul sampai 400 lebih tuh..?

mamalieyna said...

wuuu jeles2x..byk tuuu..sedap pi soping nih..hehe..

Fieza79 said...

best nya..ehh camna eh nk wt kan jadi byk cenggitu da tips tak..? kongsi2 la..hehe sebok jerk...!

pa pun tahniah..!

emma said...

bestnyer.. Rezki raye nmpknyer

nadja said...

wah mama aqish.. best la masyuk.. eheheh boleh la banyak la juga tuh.. alhamdulillah sayer lagi la baru sehengget dua hengget jer.. haha tak slalu on line..

[-suziey-] said...

weeeee bole banje kita..hiks:p

kt dh cash out 200++ before g sabah hr tu..hiks..ingt nk cash out bln dpn utk banje raya la plak:D

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. tahniah~ banyak tu!

eima said...

nampak nye aku nk kena rajin update blog dan jg ikut tips2 anje le

~~*Lady Salwa*~~ said...

Bestnya ada duit raya 'tambahan'... nak jugak... hehe

maslinamansor said...

contest please...!!!
Duit dah bertambah kan... :)

MaMa3H said...

wah.....ada duit raya..bestnyer...

Yan said...

beshnye'
akak sekalipun lum cashout
bercinta betul

kakyong said...

tahniah... sgt byk tu.. brp lama tu dpt byk ni....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

byk gark tu.....syok ler shopping raya nanti...nak2 shopping baju2 aqish

MamaYatie said...

congrates anje...lepas la part baju raya ek...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

banyak gak tu RM400...cam mana nak cash out duit nuffnang erkkk...nanti ajar ayu....ayu pun nak cash out jugak...tapi tak sebanyak anje lah..

Adam's Journey said...

wah.. byknyer.. bila la nak sampai rm400 tu... stakat beli gula2 boleh la earning skang. haks

Liza said...

byk tul.. liza baru sampai ****..malu nak ckp.. hehe.. best shopping nih!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.