Followers

Tuesday, August 24, 2010

♥ Alhamdulillah Berjaya Kekalkan UV ~ Nuffnang ♥

Selamat pagi...ari ni ngantok giler la sebab malam tadi balik keje kol 10malam
dok siapkan payroll...
ok pagi ni mama nak citer pasal UV Nuffnang...
Bulan Ramadhan ni mama sibuk sikit...
ye la balik kol 4.30ptg kena la siapkan keje dulu
so rushing nak wat keje tak sempat nak jengah blog sangat
mama selalu siapkan entry tiap2 pagi sebelum waktu keje bermula
then kesemua entry di auto publish ikut masa yang telah mama tentukan
TQ pada kengkawan yang sudi jengah blog mama walaupun mama
tak kunjung balas blog kengkawan..
sekali lagi nak cakap...bukan mama sombong k
tapi masa tak mengizinkan berbuat demikian...
so harap setiap entry yang mama wat dapat menarik perhatian kengkawan semua untuk
singgah ke blog mama dan membaca entry2 yang telah dibuat

TQ Nuffnang...

walaupun mama bz tapi Alhamdulillah mama berjaya jugak mengekalkan carta UV
jenuh usaha tak bagi carta jatuh merudum...
nanti nak raya mama cuti seminggu jenuh ni nak plan wat auto publish kat blog...
kat atas tu carta untuk minggu ni...
takat ni dapat la 2350 UV...semalam rekod paling tinggi
sampai mencecah 595 UV...
ni untuk minggu lepas...alhamdulilah ada peningkatan pada minggu ni...
ni plak untuk sebulan punyer...makin meningkat dari sebelum ni
kena gandakan usaha lebih sikit
mama ada target...setiap hari mama MESTI mendapatkan seramai
100 lebih UV untuk blog mama..
kalo dapat lebih lagi bagus then leh la duit akaun nuff tu berkepuk2...
ok walaupun tahap UV mama ni tak la sehebat blog lain yang lagi otai2 tu..
tapi mama berbangga dengan hasil usaha mama sendiri untuk memantapkan blog
mama sendiri...UV mama ciput je...ada blog yang lagi banyak UV nyer tau...
ape pun bergantung pada usaha & kepopularan blog tu tersendiri
masing2 ada daya tarikan tersendiri...
so blog kengkawan macam mana..

  • p/s mama ada beberapa tip Nuffnnag yang nak dikongsi bersama...tapi la ni tak berkesempatan la...nanti kalo mama ada kelapangan sikit mama story k...
  • p/s TQ yang tak terhingga kepada kengkawan yang sudi jengah blog mama...tanpa kengkawan semua blog mama ni tak bermakna...sebab kengkawan semua la yang tolong memartabatkan blog mama ni...TQ Dear...
  • p/s UV ni la yang akan mantopkan BE iklan Nuffnang kengkawan tau...so target banyak2 k

19 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

selalu jengah walaupun tak tinggal komen...hehe

maslinamansor said...

Taniah anje...

mummy_ayu said...

uih..best tu...ayu nie baru nak belajar belajar..he he he

pakcikLie said...

salam..tip Nuffnang x sabo nk tunggu post tu.

Live. Love. Laugh. said...

Takpe mama. Janji ada usaha yang jitu dan istiqamah.

amin.

Salam perkenalan juga :)

Fieza79 said...

sebenanya nufnang bagi duit kira jumlah pengunjung atau apa...atau pengunjung2 yg klik2 iklan tu je...huhu sguh tak fhm ni..

Kancilbiru said...

wahh tahniah..tinggi tu...:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah anje..
blog i glamer ada RM6 je haha

aSmiDar said...

selalu singgah setiap kali ade entry baru..:)

Farra Dhelina said...

bravo anje!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

makin banyak uv, makin banyak duit masyuk kan :)

atty's said...

tahniah anje..teruskan usaha

Ena said...

akak pun tak banyak masa nak buat n3 banyak3 dalam sehari.. sikit 2 tu pun jenuh nak buat.. huhu..

mama zharfan said...

congrats anje..sejujurnya, blog anje adalah satu satu blog sumber inspirasi me utk maintain UV + kumpul nuff (even masih ciput pun :) )

liyanadiabu said...

bestnyer...sayanyer blog xramai org jenguk..baru lg kot..baru nak pandai guna blog.follower pon xramai lg.

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah banyaknya UV. blog i tak pernha UV sampai ratu2 macam tu...semuanya angka sa tu. huhuhu...tak glemernye blog i. bagi la tip mcm mana nak bagi UV meletop mcm UV u tu....hehehe.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah mama balqis..
ai tataw nk menten camne, x prnh hayat dpt 100 org sari..
elok gak mama balqis wat entry psl UV ni, tak reti la kena maintain wape tuk dpt BE..
tq in advance yuppp.. =)

MamaRifqy said...

anje..share la pe yg patut..me da letak da iklan nufnang!
tapi xpaham..buffered eraning tuh..ape kah?

mamamiera said...

tahniah anje..
of kos akk pon teringin nk maju cam anje.. tp tu lah.. timing tu xpernah nk cukup.. papepon smoge lebih maju lg blog annje.. i/allah akk pon nk jd penaja contest anje akn dtg.. =D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.