Followers

Tuesday, August 10, 2010

♥ Alhamdulillah Rezeki ~ Nuffnang ♥

Alhamdulillah....tak sia2 berblogging...dapat jugak tambah pendapatan...
walaupun tak sekencang orang len...tapi jadilah dari tak de langsung
sape nak bagi duit free2 je kan
ok ari tu mama dah cash out duit Nuffnang mama untuk kali ke 3
mama ada wat entrynyer sebelum ni http://damiaqish.blogspot.com/2010/08/akhirnyer-mama-cash-out-jugak-nuffnang.html
ingat nak tunggu sampai RM500 tapi tak jadik...tak sabo punyer pasal
dah cash out.....so ni tengah mengumpul balik seberapa banyak yang boley..

after cash out ari tu...tinggal la RM0.00....tapi now alhamdulillah dah ada amaun & dapat BE dari Nuffnang...selalunya akaun Nuffnang mama ni mama banyak dapat dari BE a.k.a Buffered Earning...maksudnya...bila blogger lain singgah je blog mama...then ada iklan Nuffnang (ape2 je iklan) kat blog mama...maka amaun dalam akaun Nuffnang mama tu akan bertambah la..
ni semua berkat kengkawan semua yang selalu singgah kat blog mama ni...terima kasih banyak2 k...mama amat menghargainya...now dah dapat BE kena la wat entry yang menarik sikit bagi menokok tambah duit dalam akaun tu....

ni duit yang mama cash out ari tu...biler la nak dapat ek...
sempat ke sebelum raya nanti dapat ye?sebab selalunya makan masa sebulan lebey nak dapat cheque ni....tahniah jugak bagi kengkawan yang dah cash out tu k...

p/s rezeki makin bertambah...syukur Alhamdulillah...nak raya ni ada lagik rezeki nak tambah tau...hati sudah berbunga...nge...nge....

33 comments:

Wansteddy Tales said...

wah bestnya anje... saya ni bertahun berblog masih di takuk lama. nk cecah rm50 pn xpernah jd sejarah lg hehehe.. kne menuntut ilmu nuffnang dgn anje pasni ><

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

byk tu anje....mau makan tahun kalau zana nak mengumpul byk cam anje punya tu...
seronokkan...sambil berblogging...sambil tambah pendapatan...walau pun just duit jajan2 jer pun....

shopping sakan ler lepas nie yerk..

BIONIC WOMEN said...

Betul ler mama balqish..saya dah hampir setahun berblog, tapi masih cetek ilmu nuffnang ni..nak tahu braper amount? RM2..huhu..tolong ler saya...

mamamiera said...

bestnye.. smoge bertambah tmbah rezekinye.. akk slalu jek berangan nk jd blogger cam anje.. tp bile ntah..

mama zharfan said...

bestnya anje..honestly anje salah satu blog yg me jdkan motivasi utk kumpul my nuff :) belum cecah rm50 pun :p berapa lama anje kumpul ni? setiap bln ke dpt RM400?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhh..
saya takde bonus kalau dapat amoun macam ne boleh kira bonuslah..
perasannye sayeeeeeee
bertahun lagi..wakaka

♥Azie♥ said...

rezeki tue...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..banyaknya.me 2 kali cashout br 200++ ajer..hehehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to wan : tak pe gandakan usaha lagik k...isu2 pasal Nuffnang ni kiter ada sharing kat blog ni sebelum ni...kalo free2 leh la baca k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to zanna : leh la rezeki nak raya ni...tak pe gandakan usaha lagik k pasni mesti masyuk punyer

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to bionic women : tak pe tips2 kita ada sharing kat blog ni...kalo free2 leh la baca k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to kak zai: ala ape sangat la saya ni bukan cam red mummy tu...saya biasa2 jer...cuma akak kena gandakan usaha k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to suzie : ye ker...tq dear...kita kumpul duit RM400 tu dalam masa 2 bulan gak...tu pun jenuh gandakan usaha update blog selalu...tu yang cepat je banyak...b4 this tak la banyak camtu...tapi lepas dapat tau camne cara nak bagi up kan duit tu...kita gandakan usaha la...nanti kita sharing info lagik k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to mama amana : tak pe lepas ni kita kongsi tips2 untuk masyuk k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to azie : alhamdulillah...rezeki untuk balqis

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to eliss: banyak la tu eliss...dua kali RM200 eliss punyer mesti banyak dari kita

Izan Ishak said...

hi anje...
tahniah..tahniah....!
izan pun byk belajar dari belog anje camna nak tambah duit nuff ni...
alhamdulillah...tiap2 minggu bertambah duit dan BE nya, walaupun belum pernah cashout lagi~~

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to izan : ye ker?suaknya kita dapat share info dengan kengkawan semua...cayok2 k

nieda said...

rezeki balqis tu, alhamdulillah...seronok dpt BE kan???hehe.

nida ada baca dari blog org lain, better cash out dekat2 hujung bulan, sebabnya dlm hujung bulan baru pihak nuffnang check semua..wallahualam..

ibu_BatRiSya @wardah said...

anje...rm400 tu dpt dlm mase 2bulan je? hmmm bestnye...nak jdkan anje idola la..hihi

mamalieyna said...

waah rezeki apa lg itu?..^_^..Alhamdulillah..bertmbh2 murah rezeki hendknya kan..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to nieda: ye ker...kita dah cash out tak tau la biler leh dapat...nanti dah dapat kita habaq mai k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to wardah : ha ah...tapi jenuh gak la nak dapatkan BE tu...ken rajin update blog selalu...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to kak ina : yup rezeki datang bergolek...sama2 lah kita berdoa k..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to kak ina : yup rezeki datang bergolek...sama2 lah kita berdoa k..

hajarus said...

wah bestnyer anje... banyak tu... Alhamdulillah rezeki kan... ;d

syawalsimpsons said...

bestnyer anje....saya baru nak berjinak2 dalam nuffnang....tapi susah btl nak dpt kan...nak ilmu la....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to hajar: yup...rezeki nak raya ni

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to syawal: kat blog kiter ni ada info nuffnang, kalo free leh la baca k

aSmiDar said...

Blog ni bnyak bantu blogger lain..
mmg patut pon dapat byak duit tu..huhuhu..
eda pon bljr ilmu nuffnang dsr sini...
Alhamdulillah..3week dftar..dapat Rm3 lbih..huhuhuhu

Huda said...

bestnye anje..sekejap je dh naik blk :)

Adlina Husaini said...

pandai la anje!
kita salute sangat!

mamaafzal said...

bestnye wak..kita baru 7 hengget...hehe...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.