Followers

Wednesday, August 4, 2010

♥ Attention To ALL Contestant ~ Immediately Checking ♥

Selamat petang...ok ni ada sedikit permintaan dari mama k...
dah ada yang join contest yang mama anjurkan semalam...
mama nak ingatkan kepada semua...kali ni mama akan wat immediately Checking
untuk semua blogger yang join contest mama kali ni...
so kat sini mama nak ingatkan...TOLONG jangan HIDE kan follower blog masing2...
kalo tak penyertaan anda tak diterima...
mana yang mama dah terjah then soh wat pembetulan sila wat pembetulan
then sila beritahu semula kat mama untuk double check balik penyertaan anda...
then untuk makluman semua...
( kali ni no 2nd chance..kalu xpatuh slps diberitahu akn terus disqualified )

contoh FOLLOWER yang tidak di HIDE

ni lagi satu contoh...

sekian...

7 comments:

zue @ annaleeya said...

akak pon slalu dpt follower yg wat hide gitu... susah kita nak jejak balik...

tgh godek gambo nih anje.. klu xde, kene suruh airel posing2 dululah...

tiefazatie said...

ifa xhide folo akak..=D

Farra Dhelina said...

baek bos! ;-)

mamalieyna said...

baek cikgu =P

[-suziey-] said...

bgs ingatan ni..mmg tension kalu jenis hide2 ni..menyusahkan..

mummy_ayu said...

wah..boleh main sorok sorok plak..mcm mcm...apa pun baik boss...

maslinamansor said...

patut la ada sesetengah tak dapat tahu blog nya apa...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.