Followers

Friday, August 20, 2010

♥ Baju Baru Balqis ~ Ada Yang Minat Tak? ♥

Salam & selamat pagi semua...
ari ni nak citer pasa baju Balqis yang mama dapat FREE
setelah mama berhempas pulas jual baju2 stripes ni...
ingat lagi tak B4 this mama ada jual baju2 stripes kat blog ni
http://damiaqish.blogspot.com/2010/08/stok-baju-tennis-stipes-skirt.html
so mama berjaya jual dengan kuantiti yang leh tahan banyak la...
so Taukey bagi Free 2 helai baju...
jom kiter layan baju yang balqis dapat...

cantik tak...so colourful kan...mama suka bangat...leh wat baju raya nanti

anak dara ni macam2 aksi dibuatnya...ade motif mama amik gambo ni k...
jenuh traning anak dara ni soh possing...Sabtu ni nak pi casting...
risau takut balqis bad mood...
ya itu dia semangat 1Malaysia
1 Malaysia ala2 manja...
lagi dan lagi....i want more...hu...hu...
gambo ni fresh lagik di snap malam semalam
tapi anak dara ni tak berapa memberikan kerjasama..
bad mood sebab ngantok k...
so ni je gambo yang berjaya di snap...
baju balqis ni dah sama dengan Template blog mama kan auntie2 semua...
baju lagi sehelai tak sempat nak snap la
sebabnya anak dara ni dah ngamok nak main...
so dapat snap sepasang je...
  • p/s tokey tu cakap baju ni latest design punyer....mama suka sebab warnanya menarik...baju warna kat atas tu ada untuk girl & boy tau...untuk lelaki t-shirt untuk girl dress cam kat atas tu...
  • p/s balqis ada 5 koleksi baju stripes ni, hitam + biru + merah + pink +colourfull..

24 comments:

smms said...

cantik ..anty suka .. tuk baby 10month ada size x ..hari tu sy nak stripes yang anje jual xrespon pun ..email pun xjwb ..xtau apa status ..

AshAnas said...

Good luck utk casting esok ya balqis... Cantik baju die! Ni yg xsabar nk baby girl nih... =p

Lynn said...

nak yang colourfull.., ada stok x? 3y

Gieyana said...

byk nyer koleksi posing Aqish...

Suhana Shahril said...

Wah..Balqish dah macam jatuh dalam warna-warna pelangi lah plak...tantekkkk...sesuai dgn kulit dia yg putih mulussss...

Atia Adina said...

cantik....kombinasi kaler dia kene....ceria jer nampak

EiJa ZaQuaN said...

cantik n mmg colourful menmbahkan lg keceriaan balqis yg sememangnya cute..!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

anje, sori lari dari topik, langsir kat lakang aqish tu same la ngan langsir blik rafiq..wekekekek

Zakilah said...

ah cantik nya baju sesuai dgn tuan nya..comel sagt..gud luck yer....kat mana mama balkis jual baju lawo2 tak tau pun

rieda96 said...

aqish sejak besar ni makin cute la... dengan rambut panjang dia.. cuteeeeeeeee sangat...!!!!

mamalieyna said...

waah nk g casting..nnti posing lawa2 tau, mood kena ok tau! ^_^

mmg cun baju stripe ni kan..colrfull lagi haa..cunlah!

nieda said...

cantik baju...suka tgk..
gud luck for casting..

lily azliyana @ mama zara said...

byknye stok baju stripes Balqis..Zara jek lom berkecimpung sbb mama asyik dok belikan baju munga2 jek..ehehehe

nway, gud luck for casting nnti..harap2 mood balqis ok kan..mane tau ade rezki jadi model cilik..=)

mama zharfan said...

cute sgt bj ni!! yg boboy punya saiz apa? nak tgk pic boleh tak?

LisaVsKhusairi said...

aqish posing ni utk contest ker?lawa la..mmg berbakat..dh sah2 ada harapan nk menang....

Adlina Husaini said...

wow!
im speechless tgk aksi anak dara ni

pandai la mak ngajo anak
thumbs up ^_^

Z@ said...

ctikkk...ada x stok bju cm ni lg..
gud luck utk balqis..chaiyok..chaiyok..

Farra Dhelina said...

wah byknya koleksi bj belangg!!

Anonymous said...

salam mama aqish..

nk order lg bj ni bole x?

mama rifQy said...

Chanteqnyerrr!anak dara sorang ni mmg suke melaram sungguh!!comey!

JuE-aNNa FaUZiE said...

cantik..minat sangat...

MamaYatie said...

cumil anak dara ni..casting tuk magazine ker? good luck

Intan Inn said...

cantik baju balqis..suka tengok erm tapi sayang saya lum ada anak perempuan..heheheelau tak boleh beli

MamaAimy said...

Hi..

Salam kenal..

Ader jual lg x bju stripe ni..
cantik la..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.