Followers

Thursday, August 12, 2010

♥ Balqis ~ The Best Posing ♥

Selamat pagi semua....sihat ke...sape tak posa angkat tangan...
tak pe kalo angkat tangan pun tak de sape yang nampak...
ok ari ni nak mintak tolong kengkawan pilihkan
gambo balqis yang TERhangat...sebab ape?mama nak hantar
gambo balqis kat majalah & contest2 yang ada...
tapi mama dok pening nak pilih gambo mana yang THE BEST
so nak mintak jasa baik kengkawan pilih mengikut nombor yang telah diberikan

mama nak join contest2 kat dalam majalah & website...
selalu kat blog je kan...la ni nak try rezeki kat tempat lain plak..

banyak la gi gambo yang ada...tapi tak terpilihkan...naik berpinar mata nengoknya...
takat ni je yang mama mapu pilih...
mama nak cuci gambo yang THE BEST tu untuk hantar ke majalah
seriously tak pernah pun cuci gambo balqis ni...
selalu dok tatap2 kat PC jer...gambo melambak2 tapi tak cuci2 lagik
time tecik2 dulu je pernah cuci..
anak dara ni memang suka berdepan dengan camera..
la ni balqis plak yang suka snap2 gambo mama & papa plak..
samapi papa kata...snap kat opia pun leh ye...
dua beranak ni memang suka bergambo...kih...kih...
sampai terbaring2 anak dara ni....kengkawan tolong pilih gambo mana yang ok
then mama nak pi cuci gambo ari ni..
p/s mama nak pi Jabatan Tenaga Kerja jap gi....

28 comments:

UMMI FARIS HAIKAL said...

no14 n 15 best!!! yg lain pun best..tp sy suka itu..hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

vote for 14 & 15

MrS. F!zA said...

kalo nak hntr kt majalah no 1 the best posing.. lawo!!

kalo nak cuci tu idok la teman pndai pilih..byk sgt yg lawa.. anak teman pon gmbrnya tk pnh cuci sebabnya mcm ni la.. kekeke

ibu_BatRiSya @wardah said...

o6 n 14 mcm pro.....

ch@ said...

huaaa... cuci semuala anje. tapi kita suka no 1, 3, 12, 15, 21, haha... tu yg paling cute. kikiii...

atty's said...

pusing jugak nak pilih ni .semua cantik2..14,15,21

onniey84 said...

no. 14 cute sungguh!

Fieza79 said...

suka no.14, no.4 dn no. 15...! tp sume cantek la mmg penin jgk ni...

pape pon gud luck ye..

Ena said...

14-16 tu memgh meletop!! ;D

Ieja said...

semuanya best2...ieja pilih no 15...

mamalieyna said...

paling2 suka adlh no 14 & 15..cam berfoto kt studio jer..posing habesss ni kak balqish! ^_^

smms said...

yeay setuju p la hnt mana tau bole menang kan .. aqish mmg berbakat nak jadi model cilik ..

i rs no 6 n 14 nmpk daring n kelassssss gitu ..al d besh !

zue @ annaleeya said...

no 6, 14, 15 dan 31... nampak cute sgt.. gud luck eh anje..

SuZiE said...

suzie pilih no. 12, 14 & 16

all da best balqis!

MamaYatie said...

1, 11, 15 & 21..nak antar contest pilih la close up pic yg nampak muka balqis ngan jelas kot..tak kesah la posing camner pun...

Momma Mia said...

wallah... gojesssss

Momma Mia said...

suka no 11, 15, 21

ayah,ummi, farish said...

14 & 20...pandainyer balqis nie berposing...semua gmbr cute sgt2

Ummi Eisya said...

no 14..

♥ sYiLaSyiRa ♥ said...

vote utk no 15...cute....

LeEyA said...

no. 15.. sbb nmpak natural..

emy/mamasuri said...

no 14..cantik n menawan kalbu...

wan sujaihah said...

saya suka no 6..seksi gitew,,,he he

AshAnas said...

mak aih, terus poning nk pilih la anje... hehe...

suke no 1,4,5,11,14,15

mamamiera said...

aunty suke 14,15 n 21.. yea.. gud luck!!

Farra Dhelina said...

byknya pic posing balqisss..semua aunt suka ;-)

lily azliyana @ mama zara said...

kite paling suke no 14!!! sweet sgt balqis posing mcm tuh..hehe

@>--ummi zahra--<@ said...

kite vote no 14..yang lain2 pun cantik gak..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.