Followers

Wednesday, August 25, 2010

♥ Banyaknyer Stok ♥

Wah banyaknyer...ape yang banyak?
ari ni lambat bersiaran la sebab pagi tadi pi Klinik
Balqis & papa tak sihat...sian 2 orang tercinta mama tu
tak pe ari ni rehat puas2 petang nanti kita buka posa kat luar k
sape dah buat persiapan raya 100%...
mama lom lagi la...banyak lagi tak siap
ingat weekend ni baru nak pi beli ape yang patut
sape raya ni dapat BONUS...
hu...hu...hati mama berbunga2....
ok kiter citer pasal gambo kat bawah ni...
untuk yang tak tau papa keje kat YEO'S
ala kilang air minuman tu...as a Planner kat kilang tu...
so setiap kali raya kilang akan open pada semua pekerjanya
untuk beli air kotak dengan harga staff
memang murah giler k...
tak kan dapat harga camni kat luar k
so limit 12 ctn je leh beli untuk sorang staff
tapi selalunya kami tak beli untuk kami punyer
selalu tolong belikan untuk kengkawan & sanak saudara

so takat ni papa baru beli semua ni..

minggu depan dapat la stok untuk 12ctn tu...
kami dah jemu minum air ni...sebab every Wednesday papa leh beli
air ni & semua barang keluaran YEO'S kat mini market kilang tu..
nak tau Mee segera jenama CINTAN adalah merupakan keluaran kilang papa k
ada bayak lagi...mama sebelum ni tak tau pun...
  • p/s tu je nak citer takat ni...nak sambung keje pas ni citer lagik k
  • masa mama preganan kan balqis dulu...mama suka minum SOYRICH tu tau...rendah gula lemak & baik untuk kesihatan, untuk harga staff yang 1 liter RM1.50 je tapi kalo kat luar RM3.50 tau....kalo kotak tecik 250ml sekotak jatuh RM0.40 je...untung2

12 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ingatkan tadi stock untuk buat open house raya ni... hehe

bestnya la kan...

cha said...

bolehla pos kat rumah barang sekotak dua, hehe ;)

MamaRifqy said...

wah banyaakknyerr stok!menareksss

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah, boleh buat jualan langsung :)

mummy_ayu said...

ooo..ayu pun ingat untuk stok raya..
persiapan raya ada la cikit cikit...

zue @ annaleeya said...

byknyer stok... tulun beli kt akak bulih???? heheheh!!!

BIONIC WOMEN said...

senang nak wat open house gini..hak

♥MAMA♥ said...

waaa byknyer stok,ingatkn nk buat open house anje ;-) ooo murah sesangat ler dpt harga staff tu kn,untung..untungg

Farra Dhelina said...

ish murah tu anje..

audauwiyah abzila said...
This comment has been removed by the author.
cik ude hamid said...

Kalau nak mintak papa akak tue belikan untuk kita ley tak...untuk kenduri kawen...ley emel tak kat un_alai@yahoo.com..hope boleh tolong....:)

telokgadong said...

AS SALAM.Nak minta tolong cara nak beli air kotak Yeos 1L yang murah. Saya perlukan 2000 kotak akhir bulan ini. Boleh beri saya contact no staff yg terlibat,

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.