Followers

Wednesday, August 11, 2010

♥ Bukan Nak Perasan K ♥

Citer ni betul k...bukan mama saje2 wat citer..
dan bukan mama nak perasan...
masuk ni dah ramai yang kata Balqis cam "Mia Sara Nasuha"...
honestly mama tak pernah tengok pun citer tu
sebab balik keje selalu sampai kat rumah kol 7 lebey so tak sempat la nak
nengok citer tu...
B4 this adeq ipar mama selalu panggil balqis ni "Mia Sara"...
mula2 mama ingatkan saje2 je adeq ipar mama cakap camtu...
tapi rupenyer2 ramai yang cakap..
B4 this kami pi K4 ada orang cakap...
eh...adeq ni macam "Mia Sara" la...tu yang first time dengar la
after that biler kami pi jenjalan ke Hypermarket...
ada lagik orang disekeliling cakap ayat yang sama..."eh macam Mia Sara la"
then mama pun mula tertanya2...ye ker balqis ni cam Mia Sara...
mama rasa Maybe potongan rambut dia tu yang membuatkan mukanya cam Mia Sara
Mia Sara ni berisi sikitkan...balqis ni tecik molek je...kalo debab cam Mia Sara syok gak...
ye ke auntie muka saya ada serupa kakak mia sara
saya minat kak Mia Sara tau autie
saya pon pandai possing cam kakak Mia Sara tu..
auntie2 doakan saya leh jadi model cilik cam kakak Mia Sara....
saya minat possing2 ni...mama plak memang suka snap2 gambo saya....
sana sini mama suka usung camera nya tu...sampai sanggup beli baru...
yang ni muka saya ada rupa kakak Mia Sara tak auntie

p/s mesti ada yang kata mama perasan kan...terpulang la k...mama just citer perkara benar yang berlaku...
p/s dari melayan kekecewaan...lebey baik layan muka balqis ni kan....sejuk sikit hati...
p/s untuk makluman semua yang beli baju Tennis kat mama tu...untuk 1st batch mama dah poskan ari Isnin ari tu...ari ni sampai la kot...
p/s banyak no pesanan pihak puan empunyer blog ni

36 comments:

zue @ annaleeya said...

mmg ade iras.. ndak2 lagi potongan rambut balqis sama mcm mia sara... mana tau satu hari nnti, balqis pemes mcm mia kan????

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to akk zue: wah...kak zue ni selalu wat saya happy tau...dalam hati kecewa saya tersenyum gak baca komen kak zue ni...ada iras sikit2 la kan...sebab potongan rambut tu...harap2 leh glamour kan...

mummy_ayu said...

yela anje..ada iras sbb potongan rambut tu..elok la tu..balqis nak ikut mia..iris plak nak ikut balqis..raya ni ingat nak potong pendek rambut iris..he he he..rambut raya...
pasal baju tu..tq sbb jawapan soalan...nanti sampai, ayu inform...

nieda said...

haah lah, ada iras...

wan sujaihah said...

haah la anje..ader iras..tak rambut tu....cute2

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tang rambut tu sama dah.tapi comel lagi balqis :)

mama zharfan said...

ada iras lah!!!yup yup ;)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to ayu : o ye ker nak potong rambut iris tu...mesti tomeykan nanti...Mia Sara ni idola balqis...kih...kih

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to nieda: tq dear

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to wan: tq dear

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to eliss: wah...baik punyer komen ni...tq2 eliss

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to suziey : ye ker

Ain said...

memang ada iras, cuma mia tu cam berisi sikit kan....

suka tengok aqish posing, berbakat sungguh.....

syawalsimpsons said...

MEMANG ADA...MAYb DARI RAMBUT N CARI BALQIS SENYUM SIMPUL GITU..HOOHHOO....

♥Azie♥ said...

BILA DAH POTONG RAMBUT NMPK SAMA...SO CUTE

MamaYatie said...

mmg pun..br pg td duk membelek2 gambar balqis..tedetik dlm ati..selain rambut, may be sbb balqis pandai posing..ala-ala mia

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

TO AIN : haq tu betul mia berisi balqis ni tecik molek je

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to syawal: ye ker dear, tq yer

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to azie : gaya rambut dah macam adeq beradeq berdua Nonie & erin kan...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to mama yatie: wah...baik punyer insting tu....terharunyer tq dear

maslinamansor said...

Ada iras2 sikit dengan Mia.

Balqis, aunty mas doakan balqis jadi model besar nanti yer... :)

Ummi Eisya said...

haah memang ada kesamaan di situ..muka ada iras2..tapi tang rambut tu yang sama..lej jadi pengganti mia sara ni nanti..bergaya pun dah sama..

CuTeMiUt78 said...

salam singgah sini.. memang ada iras2 gitu... selamat berpuasa

Ena said...

bila ditunjuk gambo yg laast tu memg ada persamaan tu.. cun tau anak dara mama nie..

~~ciklinn~~ said...

hihihih sbb tu ciklinn suka tgok kamu yg comeiii... rambut dah sama dah.. muka mcm cina pun ada dah... pendek kata mmg comeii lah....

aqishh pose tak ari nie.... heheheh

hajarus said...

a'ah la anje ade iras... rambutnyer same... anyway selamat berpuasa ;d

izahdaut said...

salam kenal... suka la tengok anak dara sorang ni posing..memang ada iras..kalau jumpa kat luar ni sure saaya pun tegur cam mia sara...geram tengok pipinya tuhh

Farra Dhelina said...

a'a ada iras lah anje..lagi2 wat rmbut mcm tu..

HaRi-HaRi BaHaGiA said...

memang seiras diaorg ni...comey..muka mia cam peranakan..muka balqis cam cina...apa2 pun diaorg memang comey..muah

BIONIC WOMEN said...

Memang ada iras la mama...tang rambut balqis yg potong camtu..pastu senyuman balqis tu lebey kurang jer..

Zaza lensaMama said...

smlm 1st time tgk cite syurga cinta ada mia sara. puas dok pikir mcm pernah tgk bdk ni... rupa2nya... hehehe.... mmg ada iras :)

zura@iwan said...

aaahhh mmg ada iras gk....tang rmbut dier tu...hikss

ejaMaria said...

mmm... mmg ade... tunggu ek... nnt ade produser nak buat drama psl adik beradik... bole la Balqis jd adik Mia Sara... hehehe

Huda said...

ade part yg muka nampak seakan same :)

MamaYatie said...

hehe..balqis nak jd aktress cilik ker?bley aunty tolong ushakan kat david teo (x-boss aunty), serius ni..tp try tnya jer dulu..

ibu_Arifa said...

mmg sama iras pun..suka lah tgk Balqis ni pandai posing.. nanti ada rezeki leh berlakun dgn akak Mia Sara. Bestnyer..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.