Followers

Thursday, August 5, 2010

♥ Confius About Contest ~ Skirt @ Dress??? ♥

Ok kengkawan citer ni rentetan dari contest mama ari tu
http://damiaqish.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html
now terdapat beberapa tanda tanya dari blogger yang nak join contest ni...
ada beberapa blogger yang confius dengan TEMA kali ni
iaitu SKIRT...
ada yang bertanya...kalo yang kembang2 tu leh ke kategori skirt?
skirt ni yang macam mana ek?kalo cam Tennis Skirt tu kira SKIRT ke?
ok now mari kita sama2 jawab persoalan yang masih tidah terungkai oleh blogger2 yang nak join
cuba kengkawan pilih...nombor mana yang leh di kategorikan sebagai SKIRT ?

01

02
03
04
05
06

mana satu yang boleh dikategorikan sebagai SKIRT???
kengkawan leh bagi pandangan k...

16 comments:

mummy_ayu said...

emmmmm..kalu ayu yg semua nie ayu panggil gown or dress...yg skirt tu yg seperate dr baju...tapi kalu anje kata yg mcm nie skirt..ok jer..sebab kembang gak kan..

LYaFRINA said...

skirt
1,4&6 kan???
hehehehe...

n skirt juga y dipakai secara b'asingan dgn baju kan.. cam mini skirt g2...

dress tu..ala2 gown la kan..

eyhhh,, ye k???

ibu_BatRiSya @wardah said...

01, 02, 06 !

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

pada pendapat ayu...macam tak der gambar skirt pun...sebab yg balqish pakai tu ader yg kita panggil dress, overall, gown....ke ayu yg tak faham istilah skirt...

skirt tu yg 1 pieces tu kan...yg pakai dari pinggang ke bawah...

Intan Inn said...

pada intan uyg lai tue semua gown..no satu tue overall..ygno 6 tue skirt sbb berasingan dn baju...

MRS. K said...

ha, betul! skirt tu 1 piece tu! separate dengan baju

SuZiE said...

bg suzie sume pic ni bkn skirt.. tul cam kata kak ayu.. ni dress, overall n gown..

skirt pkai dr pinggang ke bwh.. pastu pkai la tshirt @ blause ke..

utk boy lak.. kene pkai shirt @ kemeja? kalo ikut tajuk cam tshirt tp kalo ikut syarat pkai kemeja.. ade konfius cket.. hehehe

Ummi Eisya said...

stuju ngan ayu gak..semuanya tu pada kita dress..klu skirt yang asing dengan baju tu..

eima said...

klu aku skirt tuh 1 piece...
bj lain kain lain ....hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to all : tq for komen...banner telah diubah suai

[-suziey-] said...

hahahhaha kita pn confuse:D emmm senang cite..accept je skirt or dress..aslkan jenis kain..hehe..xyah strict sgt..kt baut contest pn just for fun kan:)

Ain said...

kalau ikut pemahaman ain skirt tu yang sekeping pastu matching ngan t-shirt....

kalau yang straight cam kebanyakan gambar ni ain panggil dress....

yang gembang pulak ain panggil gown...

hehehe....

AshAnas said...

yg shira faham skirt ni yg pakai dr pinggang ke bawah...
yg aqish pakai tshirt tenis yg de skirt tu, mmg dia sekali dgn baju... tp tetap jahitannya seperate kan coz ttp jahit dr pinggang ke bawah n kembang...
shirt/t-shirt?
shirt sbnrnya dlm english, dlm bm maksud dia kemeja...
kalau t-shirt plk, t-shirt la.. yg bkn de butang kt depan, berkolar or tak berkolar, kolar bulat etc...
tul tak anje?

♥MAMA♥ said...

ooo...k.da ni lamb skit tau sal update ni..ooo sal isu ni..a'a tu la,kalu ikutkn pemahaman k.da pun skirt ni sbnrnya asing ngan baju/top,seme gamb balqis tu pakai dress/gown..hihiii suzie,mmg kite seme buat contest ni utk suka2,for fun,tp kn kite sama2 maklum ler kn,kn x pasal2 plak ada insan2 yg x puas ati ke apa ke,kekekeeee...pendek kata kite nk buat apapun ngn contest montest ni,still kena aware skit,ye la kn sbb ni melibatkn byk org yg join,org ni plak mcm2 jenis kn anje,kalu ada yg leh terima takpe,tp kalu yg jenis fanatik,kn kes naya plak nnt..hihiii

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

hehehe lin penat korek gamba adini in skirt and gown..and didi in shirt@kemeja..mmg ingat nak tanya anje masa YM kelmarin..tp masa tu kat sini ada network prob apa ntah..dc terus.. :)

Farra Dhelina said...

pndpt fra,

skirt yg terpisah dr baju.bmksud, dia cuma 1 piece je.

yg anje serta kan ni, mcm drees/gown je.. ni pemahaman fra la..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.