Followers

Tuesday, August 3, 2010

.: Di Sebalik Tabir Banner Contest :.

Tak de sape leh teka dengan tepat pasal teka teki tajuk Contest mama tadi...
Alkisah di sebalik tabir pembikinan Banner Contest...
walawei memang susah bangat...dok belek2 tak de satu pun gambo balqis
yang menepati citarasa....so terpaksalah sesi photoshhot dijalankan
semata2 untuk contest ni...sebab tu lama bebeno mama nak umumkan contestnyer...
kami bershooting hari Jumaat time mama AL ari tu...
jom layan piccass2 balqis yang berjaya di photoshoot..

susah tol nak dapatkan kerjasama kali ni...
siap upah aiskrim lagik...
tu pun model nak tak nak je possing...
haish....terpaksalah bersabar je...

aksi balqis...macam2 gaya yang dibuatnyer...
lepas rasuah aiskrim dek kerana gambo tak berapa best
so upah keropok plak....
baru la dapat gambo yang agak Gorgeous sikit...
possing sampai lentik2 badan lagik...
dah besaq pun masih nak naik tricyle ni sebab malas nak jalan punyer pasal
aksi ni yang mama paling suka...tapi muka tak berapa jelas
ni main nyorok2 kat batang pokok plak...

tang ni yang balqis paling suka sekali naik buaian..jenuh mama pujuk soh possing dulu..
pastu baru bagi upah naik buaian

Yup betul tu sebelum ni mama plan nak wat tajuk contest kat atas ni...
tapi dek kerana mama dah bagi Idea kat mama rifqy untuk wat contest stripes
ni makanya mama beralah la untuk memilih tajuk lain...

naik pening kepala dok pikir ape tajuk yang paling sesuai sebab mama nak kasi semua baby join...pikir punyer pikir dapat la satu tajuk...

yang ni plak pilihan kedua, tapi sian plak kat baby2 yang tak leh nak join
atau mana2 baby yang tak reti nak wat trademark macam balqis ni...

so tak syok la kalo tak ramai yang leh join contest mama ni....sebab hadiah nyer banyak...

dan akhirnyer setelah bergabung gambo dengan suziey.com mama telah memohon untuk meminjam gambo Aqeel untuk dijadikan model contest memandangkan mama tak de baby Boy so pinjam gambo Aqeel & digabungkan dengan gambo Balqis...

untuk makluman semua jugak...kali ni suziey jadi penaja contest mama then contest suziey yang berbunyi Cute Funny Baby Eating mama adalah merupakan sponser hadiah contest berkenaan..kami bertukar2 selera hadiah k...nak tau ape hadiahnyer???nanti suziey umumkan k

so kali ni semua leh join k....harap2 banyak penyertaan...sebab hadiah disediakan untuk setiap kategori...nanti mama akan update hadiah untuk pemenang & yang pastinyer

HADIAHNYER GORGEOUS se GORGEOUS Tajuk Contest...

p/s after tamat contest Gorgeous Baby In Shirt @ Skirt ni, mama akan wat Contest Bertemakan Hari Raya "Baby With Songkok & Tudung"....cam kelako je tajuknyer...nanti mama adjust k..

p/s yang pastinyer sudah ada sponser untuk contest HARI RAYA tu nanti k...so kalo nak join, raya nanti jangan lupe snap pic yang tantek2 k...

22 comments:

mama zharfan said...

pandai sungguh balqis posing...semua pic sangat cantik!!!!

mamalieyna said...

woooo posing baeeeek punya kak Qis ni..ajak la adik Arif len kali..hehe..leh turut sama jd model..lalala..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

fuhhhh...banyak tul gambo ni...pening nak pilih mana satu terbaik kan...

IMAN'S UMI said...

Kagum sungguh ngan Mama Balqis yg rajin menganjur contest, cam Suziey gak...isk3....

MrS. F!zA said...

rajin mama buat contest.. anak pulakpndai tol posing..mmg bg kerjasama betol..hehehe

Ain said...

suka tengok gaya balqis berposing....

pandaiiii....

Huda said...

harus join ni :)

zue @ annaleeya said...

pandai betul balqis posing skrg nih yer... mamanya plak gigih betul wat contest... chaiyok chaiyok la anje..

mummy_ayu said...

he he he..semua comel..nie harus join nie...tunggu yer...

maslinamansor said...

suka tengok gaya melentik tue...

Ena said...

wahhh.. cutenyer balqis posing!.. sesuai sangat.. :)

Farra Dhelina said...

wah byknya gambrrr..

* wah dh ready utk contest raya lak??kretip sguh anje ni kan

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

melentik yg tak tahan tu...hehehe sgt comel la anak dara ni...brape tahun dah balqis ni anje..?

Zakilah said...

wah besar2 bi leh jadi model ni.cute sangat.

Me_Lina said...

pandai btol la anak dara ney berposing... ehhehehe cute bangat...

mamamiera said...

i laik picca aqish yg di upah dgn jajan tu.. juge yg di balik pokok ala2 bu bu cak.. waaa.. dua contest serentak ye anje.. tajuk contest yg best.. pastinye akk akn join.. tggu...

mama rifQy said...

Wah anje! Terharunyer saya..terpakse xbuat contest stripe bcoz of me!
Thanx dear!

saya akan Join contest ini =)

ibu_Arifa said...

wa..aqish pose dah ala2 model lah skrg..ni mesti Anje yg selalu asah bakat dia nih.. syabas!!

p/s: kalo saya..sure tak tau nak pilih pic mana..sbb semuanyer CANTIK2

mamaqari said...

cutenyer...
mamaqari nk join la nnti=)

[-suziey-] said...

hiks..mmg pening nk pilih tajuk contest..kekeekek:D mcm join venture nk buat filem je bunyiknye yek..ekekek:p

haa sokong wth tudung n songkok tu..hiks:p kita plak in baju raya..sesuaiii gitu:D

elna said...

hai salam kenalan...tomei anak u.....

adianiez AIDA said...

best nyer. byk contest...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.