Followers

Monday, August 16, 2010

♥ Dia Yang Suka Wat Memek Muka ♥

Ari ni agak bz sikit so enrty pun tak berapa banyak..
kali ni nak citer pasal balqis yang suka wat memek muka
kalo mama nak snap pic nyer...
kejadian berlaku malam Sabtu ari tu...
hye...kalo depan mama bukan main lagik balqis berpossing
tapi kalo betul2 time casting nanti nak ke balqis wat camne ni
mama cuba je la k...mana tau ada rezeki balqis
so awal2 mama kena ajar balqis untuk possing...
tapi la ni balqis dah tau nak possing lagu mana
biler mama cakap "Balqis wat muka comel"
secara spontannyer balqis terus possing...
jom kita layab...time ni anak dara ni dah basah kuyup
berpeluh asyik main jerk..

sibuk no dok pakai topi mama tu...

aksi sambil meniarap plak...sampai naik hancur topi tu
ni aksi peace yang tak menjadi..
baby with ball...dah kepenatan...
haq ni paling balqis suka...wat memek muka...
ade je memek muka yang nak dibuatnya...
nak tergelak pun ada...
pendek kata terhibur la tengok aksi anak dara ni
sampai berpeluh2...
aksi tunjuk giginyer

hye...hati kat rumah je ni...cuti 2 hari rasa kejap je kan...
baju raya semua dah beli...dah tempah pun tinggal baju papa jer
dress balqis je tak beli lagik..

10 comments:

aSmiDar said...

macam-macam gaya..
boleh jadi model ni...
hehe

miezaniera said...

haha kelakar la Aqish ni...mmg pn..bila bersama ngn anak,cuti rase mcm kejap sesangat..isnin je dh ne hntr kt orang...

FIESYAH said...

pandainye akis possing, ade bakat jd model ni...

brtul ar kak, kalo ngan anak rase sekejap je mase berlalu...syah ni br je besalin dah 26 ari berpantang...

EiJa ZaQuaN said...

pandai bergaya la balqis ni..gaya mcm mane pun tetap cute n chumell.. :-)

nEa FleriDa said...

heheh. ni mesti cita2 nak jd model nie. cumel betol!

Imaan09 said...

comeinyeeeeee..

atty's said...

wah ..balqis leh jadi model nie..pandai posing.

mummy_ayu said...

ala tomeinya dia..pandai posing..

mamalieyna said...

pandainye! ^_^

waa gigi banyaknye..hehe..arif sikit jer.. =P

Fieza said...

Pandai betul la balqis ni berposing..may b anak gurl kan..my boy susah sangat nak suruh berghaya bila ambik gambar..cute la anje balqis ni..boleh berlakon macam mia sara ni..ada bakat la

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.