Followers

Tuesday, August 3, 2010

.: Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress :.

Syarat2 Untuk Menyertai:

1. Add blog mama_aqish & dan penaja So Loverly Collection , Cutie Gorgeous , Suziey.Com & SyilaSyira di blogroll/bloglist anda & wajib menjadi Follower blog berkenaan

2. Tepekkan banner Contest disidebar & entry blog anda & pastikan ianya di link back ke entry ni.(no link back will be disqualified)

3. Terbuka kepada SEMUA yang mempunyai blog & anak yang berumur dari 1 bulan sehingga 4 tahun bermula dari 3hb Ogos 2010 sehingga 03hb September 2010

4. Hanya tajuk diatas je yang diterima "Gorgeous Baby In Shirt @ Skirt"

5. Ceritakan sedikit ape & kenapa anda menjadi Follower & suka terjah Blog Mama_Aqish & sejak biler anda kenali Blog Mama_Aqish ni?~ syarat sampingan ~

6. Upload hanya SEKEPING gamba anak anda berbaju KEMEJA bukan T-Shirt untuk Boy's & SKIRT untuk Girl's, boleh hantar 2 & 3 kali penyertaan(kalo anak ada lebih dari satu) & sila pastikan gambar jelas & senang untuk di copy paste & gambo tidak boleh di edit & studio photoshoot

sila nyatakan sekali:

Nama Anak,Umur & Tarikh Lahir Anak

7. Dalam entri itu pastikan anda masukkan sekali BANNER PENAJA & mention tentang penaja & link back ke blog berkenaan(no link back will be disqualified).

8. Bila dah siap, tinggalkan penyertaan di entri nihttp://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html


~ Hanya Perlu tepek Di Entry SHJA ~
Create your own banner at mybannermaker.com!
http://cutiesgorgeous.blogspot.com/

~ Hanya Perlu Tepek Di Entry Sahaja ~

http://www.suziey.com/


~ Hanya Perlu Tepek Di Entry SHJA ~


http://syilasyira.blogspot.com/


~ Hanya Perlu Tepek Di Entry SHJA ~

Sila tepek banner diatas di sidebar beserta link ke entry Contest


http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html

  • p/s hadiah akan diupdate kemudian...yang pastinyer hadiahnyer TERsangatlah GORGEOUS...

21 comments:

♥MAMA♥ said...

waaaa anje bercontest lg ;-) hihiii nk join gak leh?nk kena godek2 sara in skirt la nampaknye ni ;-)hadiahnye gorgeousss??ni yg buat mama2 kat luar sini ni tertelan air liur ni,hihiii

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak da: leh je...tak de sape terkecuali punyer...janji cukup syarat k...meh la banyak hadiah menanti pemenang...

zue @ annaleeya said...

nak join gak... nak godek gambo airel berkemeja dulu...

Me_Lina said...

perh... gorgeous berskirt ney... kena godek2 gmbr la jawabnyer ney... heheheheh...

Ain said...

kalau pakai baju kurung banyak la, yang pakai skirt takde kot...

huhuhu....

mamalieyna said...

waah mmg gorgeous bangat nih! hehe...tapiii arif lum pernah berkemeja, harus snap2 lg lah pasni =P

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nak join nak join..sambil lompat2 tepuk tangan ..haha

Intan Inn said...

anje...nak join juga tapi saya ader 3heros..tak ada heroin pakai skirt..hehehe.tgklah nak godeh gamabr heros ada pakai kemeja ke

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

yeay..contest baru ke..?nak join ni..jap..nak cari gamba cun2 adini in gown...nway, anak lelaki lin, tahun ni 4 tahun, born on 22/2/2006..bole join ke...?? :):):)

Ena said...

wahhhhh.. nak join juga la..

Farra Dhelina said...

best pya kontest! weeee nak join jgk!!

[-suziey-] said...

weeee dh kuar dh...cantikkkk:p

MRS. K said...

kemeja tu maknanya yang ada kolar n ada butang2 kat depan ke cam kemeja opis tu? ke tshirt berkolar? hermm...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak zue : wokey join jangan tak join k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to me_lina : yup godek2 nanti leh join k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ain : tak pe leh join next round punyer nanti k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak ina : ape laie...nanti snap2 la...banyak hadiah tau

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : harus join k...kan dua beradeq tu banyak gambo pakai skirt

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to intan : tak pe heros pakai kemeja je la yang join k..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to nik : start dari kanak2 yang lahir tahun 2006 leh join k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to MRSk: kemeja tu mean yang berkolar then butang tengah...bukan t-shirt k..nama je T-shirt tapi dalam melayunyer KEMEJA

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.