Followers

Friday, August 6, 2010

♥ Isu Murid Sekolah Kurang Ajar ♥

Salam semua....ada tengok berita tak 2 hari lepas pasal insiden budak sekolah kurang ajao dengan cikgu sekolahnya...zaman sekarang ni murid2 dah semakin berani melawan cikgu
langsung tak de rasa hormat dengan cikgu...
dah tak sama macam zaman kita sekolah dulu kan...
ni jenis budak yang panas baran...sape yang seharusnyer dipersalahkan...
Ibu bapa...Murid @ Cikgu???

untuk upload video

klik link ni http://www.facebook.com/video/video.php?v=143023315721562

p/s cikgu2 kat luar sana...ada ape2 nak komen ker?

7 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

salam kak..ade tgok VC ni dala FB..igt dah lame punye tp baru lagi rupenya ek..

budak ni mmg kurang ajarlah..cikgu sikit punye baik cakap tp at the end dia boleh tolak cikgu tu..ape nak jadilah..

Hanz said...

huhu..bertambah kuat semangatku untuk Homeschool..peringatan untuk sumer parents beri didikan yang terbaik buat anak2..AMIN...

wan sujaihah said...

tersentap seketika,,,,,

Hezesuze said...

tu ler kan...takot ngan budak2 skolah zaman skrg nie...nk kata kurang ajar..cikgu dah bagi cukup pelajaran...

hope anak2 kita xde ler camgitu kan..

Adlina Husaini said...

haish bebudak sekarang ni..pendidikan bermula dari umah lagi..bukan tunggu gi sekolah je..

sian cikgu cikgi zaman la nih..

Farra Dhelina said...

la ni tak leh nk slh kan parents kan..murid tu sendiri yg pya perangai.. ishh..mtk dijauh kan lah..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

lin tengok kat FB..sgt ganas la budak tu..cikgu lain dah tenangkan dia, still dia ngamuk2 lagi..haisshh, takut lin tengok..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.